Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać Gladiator jak tym grać?

NoNek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey wszystkim mam do was pytanie ponieważ słyszałem , że wyszła nowa postać Gladiator i moje pytanie jest takie . Czy jest to dobra postać ? Chodzi mi tutaj o PvP oraz PvE i jak radzi sobie na TG oraz czy postać jest droga w utrzymaniu ?

Opublikowano

Po 1. GL jescze nie ma tylko na naszym serwerze, czyli EU. Po 2. Z początku będzie Ona droga w utrzymaniu. Każdy nowy item na GL, będzie kosztówał słone pieniądze. Ale można się z tym poradzić, bo wraz z dojściem GL, będzie event, w postaci bonusu dla GL, czyli chodzi tu o lvl. Będzie czas określony np. 2 tyg. by wbić 190 lvl i będzie można odebrać nagrodę w postaci bardzo dobrego seta na GL, można również odebrać wcześniej tego seta na niższy lvl. Co do PvP, nie widziałem filmików pod PvP, więc nwm jak to jest. Pve, GL ma przeogromne skille, którę dosięgaja prawie wszystkich mobów, i nie będzie problemu w expieniu na spotach, i się utrzymaniu poprzez heal wyciągnięty z mobów. TG, wpisz sobie w YT : Cabal Gladiator TG. Dużo nie znajdziesz, ale jeden film na pewno, by zobaczyć co i jak.

Opublikowano

Gram na NA ponieważ EU to "easy" serwer :]  Tutaj już jest GL pograłem nim chwilę do czasu kupienia adeptów na które trzeba było poświęcić gruby hajs i dużo czasu by to znaleźć :] Natomiast PvP jest bardzo dobre w jego wykonaniu jak i PvE . Na TG też sobie radzi bez problemów nawet bez seta . Ale jedynym minusem jest własnie ten set na który trzeba sporo wydać . Ale wraz z czasem mam nadzieje , że te itemy stanieją . Ja osobiście przestałem grać GL i powróciłem do FB :]

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

gram gladiatorem powiem szczerze że szybko padają moby , szybko się wszystko robi ale wkurzający jest wydatek na 2 bronie jak u bladera

e720d27ca6728113gen.jpg  Żyje przyszłością , nie przeszłością , ja się wyróżniam bo jestem inny ....

Opublikowano

jak u bladera? chyba jak u wszystkich postaci, nie licząc WA.

Gladiator jest twardy, ma tarcze, heala, ale dmg poniżej przeciętny.
Odpala swojego buffa, ma dmg z dupy, ale jest papierowy. Ale od czego mamy tarcze i heala. 
Bardzo dobre BM2 + activ
Słabe spelle bez rage
Mało debuffów
spelle z master/a.master biją większy dps bez combo niz trans/compl na combo.
DROOOOOOOOOOOGI
PvP mizerne, ani stuna, ani debuffów.
Przyjemny do grania solo <solo dungi itp>, w party mało robi.

#Moja opinia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...