Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PORZERAJĄ mnie lagi/klatki w grach w lolu cs:go i innych!

MrZombi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdyż mój komputer zapadł ostatnio w jakieś dziwne zjawiako którego wcześniej nie było... to znaczy nw jak nawet to nazwać wygląda to jak lag wszystko staje w miejscu albo w lolu działa to jak typowy lag.... ping mam stały a fps w normie nic nie wariuje... chwile gram normalnie po czym nagle dostaje takiego laga na 3 s po czym znów jest spokój przez jakieś 10 s. błagam pomóżcie nw co się dzieje!!!

Opublikowano

Sprawdź programem Windows Repair 2.7.2

U mnie po takim zabiegu system przyspiesza błyskawicznie :D

Opublikowano

Radiówka jest zależna od pogody, nic na to nie poradzisz... Co z tego, że net masz wysrany w kosmos, jak to radiówka...

Może Ci antene przekrzywiło albo coś skoro mówisz mocny wiatr? Bo jeżeli słabo była zamontowana to mogło coś skrzywić i juz inaczej odbiera. To uroki radiówki.

Spróbuj czyszczenie CCleanerem.

Skan na wirusy.

Aplikacje jakie masz włączone podczas gry?

Take it easy my friend

Opublikowano

mam nortona 360 skanowałem wszystko 2 razy po jakieś 3 h i za pierwszym razem pousuwało z 13 cookie i 5 wirusów... Windows Repair 2.7.2 użyłem tego programu i zaraz zobacze czy jest ok...

Opublikowano

Może antena jest luźna, lub się przesunęła,

spróbuj też wyłączyć protokół IPv6  z którego i tak prawdopodobnie nie korzystasz.

Popatrz też konfiguracje routera 192.168.1.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...