Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] DamianPL12, Damianxx23

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony DamianPL12. Piszę w celu odwołania się od nałożonego na moją osobę bana, zalecił mi tutaj napisanie Juri dlatego piszę z nadzieją na jakieś szanse usunięcia lub złagodzenia mojej kary. Sytuacja jest bowiem skomplikowana. Jestem świadomy tego co zrobiłem. Blokadę, którą otrzymałem, na początku, została nałożona na okres 3 dni. Chcąc wyjaśnić sytuację, założyłem drugie konto, lecz to jeszcze bardziej pogorszyło moją pozycję i otrzymałem blokadę permanentną. Chciałbym sprostować czemu dostałem ową blokadę, piszę pracę redaktorską na pewien portal, praca dotyczy dosyć ciężkiego tematu "Tolerancja osób innej rasy, orientacji seksualnej wśród młodzieży w Polsce".

Podjąłem się tego tematu tutaj na forum, jest to dosyć specyficzne miejsce, nie chciałem żeby to wszystko zaszło tak daleko. MPC Forum to miejsce gdzie mogę rozwijać swoje różne zainteresowania i poznaję tutaj wiele ciekawych osób dlatego nie chcę aby tak to się wszystko potoczyło. Jeśli moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie zobowiązuje się publicznie przeprosić wszystkie osoby które zostały urażone poprzez moje publikacje na forum.

Mam nadzieję że moje odwołanie zostanie pozytywnie rozpatrzone oraz w miarę szybko, jestem bardzo zobowiązany jeśli to nastąpi.

Z wyrazami szacunku.

DamianPL12

Opublikowano

Bana dostałeś za prowokacje innych użytkowników poprzez wstawianie takowych obrazków. Po zrobieniu nowego konta zacząłeś pisać nim statusy (używane nowego konta), stąd ta blokada. Ban zostaje.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...