Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PS3

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam ps3 super slim od ok 6 miesięcy kupiłem ją nową. I jest taki problem gdy gram trochę dużej no tak ok 4-6 godzin to gra się ścina obraz stoi w miejscu nic nie idzie zrobić już tak mi się stało na 2 grach GTA V ONLINE I UNCHARTED 3 KAMPANIA. (PŁYTY SIĘ SĄ PORYSOWANE WIĘC TO NIE MORZE BYĆ PRZYCZYNA :) )  Jedynie wyłączyć i włączyć jeszcze raz i jest ok. Co to może być ? I czy z tym mogę iść na gwarancje co bym musiał im powiedzieć ? Czy to może być przyczyną,że ok 2 miesięcy temu włożyłem dysk 150gb od laptopa z sankami ? ZA POMOC LIKE !

Opublikowano

Ja w swoim przypadku miałem podobne objawy. Zaczynało się od zwiechy i tylko "restart" pomagał. Później już kompletnie zdychało i musiałem odłączać z prądu. Początkowo pomogło mi odbudowanie bazy przez recovery menu. Miałem spokój na kilka tygodni i oddanie do serwisu. Jeżeli to nie pomoże, to na pewno sprawa techniczna i niestety nie powiem CI jaka, ponieważ nie opisali mi mojej. ;P

Opublikowano

Ja w swoim przypadku miałem podobne objawy. Zaczynało się od zwiechy i tylko "restart" pomagał. Później już kompletnie zdychało i musiałem odłączać z prądu. Początkowo pomogło mi odbudowanie bazy przez recovery menu. Miałem spokój na kilka tygodni i oddanie do serwisu. Jeżeli to nie pomoże, to na pewno sprawa techniczna i niestety nie powiem CI jaka, ponieważ nie opisali mi mojej

A jak mogę go dać na gwarancje ? 

Opublikowano

Idziesz do sklepu i mówisz, że to nie działa itd.. - Dopytaj się jeszcze, ale procedury są te same. - Wypełniasz kruczek i oni to wkładają z konsolą w Twoje opakowanie i wysyłają. Ewentualnie jak skończyła się gwarancja, to spróbuj skorzystać z rękojmi i na podobnej zasadzie wszystko się odbywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...