Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Mentorzy Minecraft

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9aDzl4o.png

Wat.jpg

Przejdźmy od razu do sugestii - wnoszę o usunięcie rangi "Mentor Minecraft" - po co to komu ? Nie za dużo tych kolorków.

Albo dodajemy to do WSZYSTKICH działów z grami ,albo usuwamy ,bo w czym niby taki Minecraft od np. Smite czy CA ? Ale to taka druga opcja.

Prima Aprilis już dawno minęło.

Proszę o rozpatrzenie sugestii.

PS. Jak to brzmi "Mentorzy Minecraft"  xD 

giphy.gif ­

Opublikowano

Dla tej rangi nie ma koloru i z tego co mi wiadomo nie będzie.

Jestem przeciw sugestii. Grupa niedawno powstała, a Ty po kilku dniach piszesz propozycję dot. usunięcia tej grupy.

Opublikowano

Mentorzy Minecraft, możecie również pomagać bez rangi, a lider działu może stworzyć listę zaufanych osób, tak jak w dziale Komputery. Co do propozycji to tak 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dajcie im szansę, potem ew. będzie można pisać sugestie o usunięcie grupy.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Wiedziałem że to w końcu ktoś napisze

Jestem na nie bo dopiero wystartowali

Opublikowano

Uważam, że ranga sama w sobie nie jest zła.
Problem bardziej wynika z niewiedzy większości mentorów lub nawet jej braku na dany temat czy po prostu brak aktywności.

Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Jestem na tak, powinno być jak w dziale komputery, a nie "Mentorzy Minecraft". Serio? 

Widać, że to jest wprowadzane na siłę, to naprawdę widać. Nie powiecie mi, że to jest potrzebne. Wiem jak to jest i nikt mi nie powie, że pomysłodawca zrobił to, bo było to potrzebne.

Zróbmy mentorów od wszystkiego, skoro tak ma być. 

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jestem na nie, bo Kicha mi kazał. :)

yafud dla was obu.

nie wiem po co ktoś w ogole tą grupe wymyślił ale jak już jest to niech wykażą ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Jestem na tak, nie widzę żadnego sensu w tworzeniu takich grup dla pojedyńczych działów. Wystarczą jedni Mentorzy na forum.

Opublikowano

Problem w tym, że trudno się wykazać jeśli połowa nic nie robi / nie ma umiejętności :P

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

To nie chodzi o to, żeby się ktoś wykazywał.

Ideą forum jest łącznie ludzi o podobnych zainteresowaniach, więc nie widze sprzecznego interesu w tym, że grupa osób z chęciami chce robić coś więcej, szczególnie gdy nadzoruje to osoba z teamu, to po pierwsze. A po drugie, nie minęło więcej niż kilka dni od rozpoczęcia działalności więc nie rozumiem niektórych komentarzy ;)

Chcecie podobne grupy w innych działach, to udowodnijcie mi, przyjdźcie z planem, z opiekunem grupy i pokażcie, że to się uda ;)

EXPmIpC.gif

Arcymistrz
Opublikowano

Pisząc sugestię nie powinniśmy odwoływać się tylko do jednego działu, gdzie w innych istnieją podobne, a nawet takie same grupy. 

Każdy dział w przyszłości będzie chciał dostać coś takiego jak redakcja etc., dlatego usuwanie czy odpychanie danego działu, a w tym samym czasie rozwijanie identycznej grupy w innym jest bezcelowe. Co za różnica, że w jednym dziale się to usunie, kiedy na miejsce tego zaraz wejdzie kolejne? 

Moim zdaniem, tak jak napisałeś, albo działy z osobna powinny dostać coś takiego, bez plakietek, rang itp., a tylko dla "dobra" danego działu lub ewentualnie zabrać to w każdym dziale, bo jaki jest sens tego, że tu zniknie, a tam się pojawi? 

Szansa na wykazanie. (Byłbym za ujednoliceniem rang w każdym z działów). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...