Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WeaponsWar Craft ? Co ty na To ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam do ciebie pytanie . Zagralbys na serwerze, WeaponsWar Craft ? No dobra dobra , ale czym ten serwer by sie róznil od innych ? Byl by to nie typowy serwer PVP ? No dobra , ale wiesz ile jest serwerow pvp ? Sporo . Wiec tak :

Bronie :

Granaty,ak,noz,apteczka,bazzoka i wiele więcej.

Celownik do broni. Wow ?

Rozgrywka rozgrywala by sie na mapie "pole bitwy".Mozliwosc kupienia broni.Ale jak je kupic ? Sms ? Nie nie , za zabójstwo gracza dostajesz 100$.Idziesz na /warp sklep i kupujesz broń.Przykladowo : Ak47 . Cena 4000 + Naboje 1000.Po smierci broń by wypadała.Ale dlatego byly by apteczki ktore by leczyly.A co z rangą VIP ? Oczywiscie ze by byla. Serwer sam się nie oplaci.Ranga vip posiadala by : - 3

Ranga vip posiadala by. Wiecej kasy za zabojstwo , kit bronie (3 rodzaje) dostep do zalozenia gildii 5000$ , sethome , tpa , tanszy sklep z broniami.Cena 12,48 . Czekam na opinie :

p.S Szukam sponsorów , 2 technika . (1 = JA)

76561198175931070.png

Opublikowano

@Autor

Projekt nie wypali.

Dlaczego?

Po pierwsze, prezentacja Twojego pomysłu jest napisana "na odwal się".

Po drugie, po stylu i toku Twojego myślenia wynika, że pisałeś temat w mniej niż 5 minut, a pomysł wymyśliłeś grając na innym serwerze.

Po trzecie, takich serwerów jest naprawdę sporo, a Twój nie różni się teoretycznie niczym..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...