Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boss battle diamond box ...

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema to znowu ja i prosze aby KidDzieci nie uznali tego za spam! Zwracam sie do was z pytaniem nie wiecie jak na bossie zdobyc diamond box? gram pro ale dostaje srebrne i zwykle boxy (na bossie nigdy nie dedam) a chce dostac tego naj boxa. znacie moze jakies sposoby?

Opublikowano

Sposobów na to nie ma, jest niewielka szansa

@Co do starego tematu

Wysłałem ci wiadomość żebyś napisał więcej szczegółów, ale ty to olałeś...

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Zrób room z 4 kolegami najlepiej 3/4 hermesy. Potem staraj jak najszybciej zabić bossa, jeżeli osiągniesz wynik bodajże poniżej 2 czy 3 minut z dobrym szczęściem powinno Ci się udać :)

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

@up

To nie zależy od wyniku xD

To jest wszystko losowo, to tak samo jak dzieci w metinie krzyczą "Ólepszaj ó Gildidijnego, nie spali"

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Dokładnie kolejność otrzymywania, czas w jakim się ukończyło czy inne czynniki nie mają wpływu na losowość w tym wypadku. Wszystko zależy od szczęścia niczym ulepszanie fmsa na +9 ze średnimi 56 u kowala zwykłego... :D Czasami pograłbym w tą grę (metin2), ale wiem, że znudzi mi się po 20 minutach :P

Opublikowano

Załóż nowy temat ;p

Ale odpowiem

Codziennie rób wszystkie misje dzienne, nie wiem czy teraz jest jakiś bug czy co, ale dostajesz za każdą daily boxa z którego możesz wydropić nawet 5k mp (jak nie więcej) +hajs za zrobienie misji czyli 600mp.

teraz masz event... Jeżeli dobrze grasz to graj jak najwięcej, polecam zombie mode, bo jak się potrafi dobrze grać to z eventem i 30%+ do mp(i kilka % z eq w moim przypadku) możesz za jedną grę wygrać nawet 2.5k mp

Opublikowano

Ja zarabiam dziennie ok. 30 k mp, ale niedawno dostalem diamond box, runda trwala ok 5 min wiec do czasu nic nie ma. zastanawiam sie i musze to sprawdzic, ze na bossie bedzie sie mialo 0 damage to tym wieksze szanse na diamond, lecz nie jestem do konca pewny i musze to sprawdzic ...

Musza byc jakies bugi i na pewno sa, ze np. mozna kupic hermesa nawet gdy ma sie 0 coupon na 100 tys. jest bugow, lecz nikt nie ma o nich zielonego pojecia ...

kiedys tez ogladalem filmik, ze gosciu ktory nie mial couponow kupil sb hermesa i inne bronie. na filmie bylo chyba 1000 lapek w gore wiec nie byl to fake. nie wiem ten filmik juz nie istnieje ...

Ale ciezko znalezc bugi ... wrecz nie mozliwe ...

Zaluje, ze nie dodalem tego goscia co kupil za free hermesa do skype ... ci co nie umieli tego zrobic dodawali go na skype i juz mieli bronie ... wszystkie bronie za coupony mozna bylo skombinowac ...

Opublikowano

@up Ta osoba się wĺamała prawdopodobnie do bazy danych. Propo bugów, to są jedynie te niekorzystne :p. Jak chcesz szybko diamond box'a to boss hacka zrób i będziesz farmić jak najszybciej ;). Mam nadzieję, że pomogłem.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...