Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem mianowicie w trakcie gry w bf'a wywala mi czarny ekran i nie mogę nic poza ctrl+alt+del i mogę w procesach wyłączyć grę. Wcześniej normalnie grałem problem pojawił się dzisiaj nie wiem co jest grane... Średnio tak od 5 do 30 min mam tego blackscreena. Raz gra mi się zawiesiła(dzwięk) i ekran mi sie rozmazał i wyskoczył blue screen ;/

proszę o pomoc gram na ultra bez problemów próbowałem reinstall, zmiana grafiki. Czytałem ze to może być wina zintegrowanej karty dzwiękowej realtek ale nie wiem...
Najlepiej żeby wypowiedziałą się osoba znająca się na rzeczy, z góry dzięki! :D

POMOGŁEM?

Miło by było jak bym dostał + , dla

ciebie to jeden guzik , dla mnie

zaciesz na mordzie :-)

Opublikowano

Też mam zintegrowanego realteka i swego czasu również miałem problemy z zawieszaniem się gry. Przyczyną okazała się wysoka temperatura komputera, gdy wyczyściłem go z kurzu wszystko wróciło do normy. Najlepiej byłoby przeskanować komputer, zaktualizować wszystkie sterowniki, oczyścić podzespoły z kurzu i za pomocą programu HWMonitor sprawdzić czy na pewno przyczyną nie jest zbyt duża temperatura.

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...