Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESP[player/item/zombie] PlayBreak by fredaikis

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zamieszczony w tym temacie cheat nie jest mój

Zrobił go fredaikis 

Prezentacja którą zobaczycie jest po prostu przetłumaczoną wersją orginalnego tematu który znajdziecie TU!

Funckje cheata:

ESP: zombie, player, item, car

Dodatkowe funkcje player ESP: 

widać hp, plecak, broń, nick, dystans, nick, kości (patyczak zamiast gracza), linie do niego i inne

Radar pokazujacy graczy dookoła i ich hp

Crosshair

Możliwośc zapisu i wczytania poprzedniego zapisu ustawień

Możliwośc zmiany dystansu na jaką widzimy innych graczy

Jak używać cheata:

Gra MUSI byc w trybie windowed

Cheat musi być wlaczony z taką samą ważnością jak iss (czyli jak włączasz issa jako admin to cheata też)

Zalecane by na czas uruchamiania wyłaczyć wszystkie inne okienka albo zminimalizowac (mi bugowalo jak mialem skypa i chroma z aproma zakladkami)

W grze menu włączacie za pomocą TABulatora

Zeby widzieć zombie i itemy naciskacie E(musicie zaznaczyc w menu!)

Żeby wylaczyć naciskacie na ikonke cheata w trayu(tam gdzie data godzina itp) lpm

Żeby ruszać radarem i menu trzymacie shift i ruszacie :)

Opis uruchomienia:

1. Wlącz issa

2. Włącz cheat 

3. Cheatuj

Screeny:

playBreak_zps219f70b8.png

Filmik z YT:

https://www.youtube.com/watch?v=C1JaGsHMa3Y

Tipy w razie problemów od autora cheata:

- WarZ in Windows Mode
- WarZ must be maximized, so it takes up the full screen
- Rei.exe and Ayanami.dll in the same folder (Check you AV if you are missing one or the other)
- Vista + (This will not work on Windows xp)
- Windows cannot be Basic or standard, unless you install Aero Enabler.

Coś na co czekaliscie

DL: http://www.sendspace.pl/file/24deef7bce9ece9004eb460

Skan: dajcie link to zrobie

//Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4d08e46a9c17c224ded2140d7e4d3c2180c288634734c5894aafa81757c2b490/analysis/1401560002/

Mam nadzieje, ze mimo iż wszystko jest kopiowane z innego forum to komuś pomogłem. Jesli tak kliknij lubie to :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

w opcjach?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Pobrałem to, ustawiłem w opcjach na window i kiedy odpaliłem wyświetliło mi się okno po lewej stronie z opcjami do zaznaczenia typu ESP, Radar itp. Teraz to ALE po włączeniu tego programu mam cały czarny ekran i widzę tylko tę okno po lewej stronie i nic więcej.POMOCY.

Opublikowano

This is a overlay, make sure you have aero enabled, and all c++ redistributes.
Game must be in Windowed Mode, taking up ALL the window.
This version finds the window through the process name, so if iss updates, but has not done too many changes, it should still work.
Toggle Menu: TAB ( fairfight detects insert, and other keys).
Move Radar / Menu: Hold Shift and drag them.
See Loot / Zombies: E
To Exit: Click System Tray Icon
ee5f4fbaba210d3b479b0d5fd8ca1039.png

­

Opublikowano

Enson przecież Hotarti napisał to samo co ty wyżej . Sam mam problem z black screenem mam włączone Aero (Win 7 Ultimate 64 bit) WarZ w trybie okienkowym directx,c++,i vc zainstalowane mimo to nie działa .Mam nadzieję, że to poprawią w następnej aktualizacji albo chociaż wytłumaczą co i jak .

Opublikowano

Enson przecież Hotarti napisał to samo co ty wyżej . Sam mam problem z black screenem mam włączone Aero (Win 7 Ultimate 64 bit) WarZ w trybie okienkowym directx,c++,i vc zainstalowane mimo to nie działa .Mam nadzieję, że to poprawią w następnej aktualizacji albo chociaż wytłumaczą co i jak.

Jakoś innym działa tylko są zawsze takie osoby którym nie . Możecie czekać ,albo obserwować forum uc i prędzej się dowiecie .

­

Opublikowano

Również mam ten problem ;p Jak się dowiecie jak to zlikwidować to napiszcie. Teraz jest wysyp cheaterów i jak nie ogarną tego, a ja nie będę miał cheata to odpoczywam sobie od ISS'a :D Gram z kolegą który to ma i teraz co trzeci gracz to cheater. Nie da się normalnie pograć.

Co to znaczy? 

- Rei.exe and Ayanami.dll in the same folder (Check you AV if you are missing one or the other)

Opublikowano

Uwaga hack został już wykryty otrzymałem ban po kilku dniach użytkowania. No ale żaden darmowy hack nie jest doskonały. 

Wiesz że mogłeś każdego dnia wejsc na forum i wiedziec czy jest wykryty Twórca mógł takie coś udostępnić

­

Opublikowano

Oj tam mam dwa konta ale uprzedzam innych żeby bana nie dostali. 

Wiesz że mogłeś każdego dnia wejsc na forum i wiedziec czy jest wykryty Twórca mógł takie coś udostępnić

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...