Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy do obróbki wideo, nagrywania dźwięku i obrazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie chce nagrywać tylko minecrafta tylko nie wiem czym do obrabiania filmów mam adobe premiere pro. nie wiem tez czy dzwięk mam nagrywać tym samym programem co obraz ? i jak nagrywac obraz z kamerki ? jak cos mam win8

Opublikowano

Po co minecraft? Tego jest już duuużo na yt więc się nie wybjesz a jak już to obraz frapsem, a głoś Audacity do obróbki polecam prosty i rozbudowany Camtasia Studio

Opublikowano

Nagrywanie wideo: Action!

Nagrywanie audio: Audacity

Obróbka: Sony Vegas / After Effects

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

spokojnie bez problemu sie wybiję ;) wystarczą znajomości 

Mylisz się. Znajomości nie wystarczą. Głównie liczy się zawartość kanału, a znajomości to raczej dodatkowy plus.

Jeżeli masz pieniądze na program to gustuj w Adobe, a jeżeli nie to jakieś darmowe, np. Windows Movie Maker.

Opublikowano

Program do nagrywania to tylko Camtasia Studio 8. Banalna obsługa, wysoka jakość. A co do obróbki to wystarczy Windows Movie Maker ;)

534721413388468938793.jpeg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...