Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do FPS

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jako, że mój stary LG szlag trafił, a jedyne co mam, to telewizor z tragicznym czasem reakcji postanowiłem zasięgnąć Waszej pomocy. Mianowicie szukam monitora do gier (jak w tytule - głównie FPS) za około 1000 zł. Wielkość w okolicach 24-27 cali, rozdzielczość myślę, że 1920x1080 będzie dobra (do teraz było 1360x768), nieprzesadzone kolory, dobra czerń (na LG ledwo było coś widać przy ciemnych scenach), 120Hz i przede wszystkim jak najmniejszy input lag. Dość często widzę pozytywne opinie o monitorach BenQ i zainteresowałem się modelem XL2411Z, co myślicie?

7m9a.png

Opublikowano

Jak chcesz kupować ten model to tylko i wyłącznie w wersji V2, muszę Cię zasmucić że ta wersja jeszcze nie jest dostępna w PL. Jeśli kupisz tego bez systemu w wersji V2 na ustawieniach jasności jak zejdziesz do 0 masz podświetlenie 160cd/m2 Wiec w prost mówiąc zepsujesz sobie oczy. W wersji V2 jest dostepny na amazonie.

graphic.png
Opublikowano

CPU: i5 3570k

GPU: GTX 660Ti

Ram: G.SKILL cl9 2x4GB 1600MHz

Mobo: AsRock P67 Pro3

I tak używam go głownie do cs:go w ligach, dlatego kładę wysoki nacisk na input lag itp.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...