Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 - Problem z grafiką

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę o usunięcie wszystkich innych tematów z grafiką, wczytywanie z dysku itp. Na tym będzie toczyć się dalsza rozmowa. W poprzednich tematach ludzie pisali abym wymienił dysk i spróbował z zainstalowaną płytą. Zakupiłem nowy dysk 120gb, zainstalowałem płytę (próbowałem też bez) i dalej mam problem z tymi teksturami. Teraz proszę o zrozumiałe przeczytanie! Tekstury się normalnie wczytują, tylko np. jak idę to są takie kropki w teksturach jakby nie było wygładzania tekstur. Wygląda to brzydko i bardzo obrzydza grę. Co tu zrobić?

Opublikowano

Dałem filmik ponieważ mało widać na zdjęciu. Na tym filmiku też zbyt dużo nie widać, ale jak ktoś się przypatrzy to np. drzewa, krzaki to są takie dziwne kropki w nich i takie zamazane troszke.

edit: weźcie sobie 720p może będzie lepiej widać

Opublikowano

Co z tego, że nie masz rrod jak może ci to pomoże. Na tym filmiku nic nie widać gra wygląda normalnie.

Opublikowano

Oddaj do jakiegoś serwisu, lub popytaj na innym, forum specjalizującym się XB.

Nikt tutaj nawet nie wie o co Ci dokładnie chodzi. ;/

Opublikowano

Co z tego, że nie masz rrod jak może ci to pomoże. Na tym filmiku nic nie widać gra wygląda normalnie.

Tam wyraźnie jest pokazane jak usunąć błąd "RROD" a nie nic związane z grafiką, pomyśl człowieku..

Opublikowano

To nie jest tylko na rroda, ale ty pewnie tego nie zrozumiesz. Idź na największe forum o xboxie to ci nawet tam napiszą że albo masz kabel zepsuty albo musisz zanieść do serwisu i tam ci zrobią to co na filmiku wyżej.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...