Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher by zyczu

369852147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem jak wchodzę na minecrafta by zyczu i wybieram wersję 1.5.2 lub starsze : x5uohi.jpg

Inne wersje minecrafta mi działają. Czy przyczyną tego może być zła wersja javy? Jaką javę potrzeba do tego launchera aby dobrze działał?

Opublikowano

Jeśli masz javę najnowszą to miałbyś problem już z odpaloną grą w przypadku gdybyś miał system 64 bit a jave 32 bit (błąd Out of Memory). Prawdopodobnie zyczu ma problem z pobraniem plików starszych wersji z serwów mojangu, sam na to nic nie poradzisz, musisz zmienić launcher, lub grać na nowszych wersjach gry.

Opublikowano

Zaktualizuj Javę, sterowniki. Przeczyść komputer CCleanerem. Potem usuń zawartość folderu .minecraft i spróbuj odpalić Minecraft.

Opublikowano

Ale grałam na wersji 1.5.2 odinstalowałam launcher, ściągnęłam ze strony minecraft.zyczu.pl i zainstalowałam i ten błąd się pokazuje. Wcześniej tak nie miałam z żadną wersją.

Opublikowano

Ale grałam na wersji 1.5.2 odinstalowałam launcher, ściągnęłam ze strony minecraft.zyczu.pl i zainstalowałam i ten błąd się pokazuje. Wcześniej tak nie miałam z żadną wersją.

Polecam ci wgrać sterowniki oraz usunąć jak masz w %appdata% minecraftzyczu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...