Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interfector - forum moderator or guardian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|

LnRf.png

KnRf.png

W tym podaniu składam propozycje objęcia przeze mnie stanowiska moderatora lub opiekuna forum. Robię to dla czystej przyjemności, która jest spowodowana dużą ilością pracy na tych stanowiskach. Naturalnie usługi, moja pomoc jest całkowicie darmowa. Dodam, że forum nie musi być jedynie Metinowe. Bez problemu podejmę wyzwanie pracy na forach innej tematyki.

JnRf.png

Ja mam 18 lat, na imię mi Mariusz i mieszkam w małej miejscowości koło Wrocławia. Na co dzień uczę się w ZSZ. Jestem osobą miłą, pomocną, ambitna, przyjazną, towarzyską oraz uważam się za człowieka inteligentnego. Interesuję się właśnie forami internetowymi, grafiką rastrową oraz sportem - aktywnie. W wolnych chwilach jak najbardziej imprezy, książki, filmy, muzyka są na porządku dziennym. 

Kontakt 

GG: 50810195 oraz wiadomość na forum

HnRf.png

Jeżeli ktoś potrzebuje oceny to w skali od 1 do 10, znajomość obowiązków i doświadczenie na stanowisku moderatora oceniam na 10. Natomiast na stanowisku opiekuna 8,5/10. Jeżeli chodzi o opiekuna mam na myśli podstawowe obowiązki moderatora a dodatkowo drobna pomoc techniczna.

Stanowisko moderatora pełniłem już niezliczoną ilość razy. Uważam, że to zadanie pełnie bezbłędnie i bardzo dobrze. Konkursy, regulaminy, pilnowanie porządku, kontakt z ludźmi czy wybrnięcie z nieciekawych sytuacji, sprzeczek, nie stanowią dla mnie żadnego problemu. 
Userzy na forach gdzie jestem moderatorem raczej nie skarżą się na moją pracę i myślę, że jako użytkownik lub moderator jestem osobą dość lubianą.  Jeżeli chodzi o opiekuna forum to naturalnie podstawy moderacyjne, a pomoc techniczna - prowadziłem duże forum tematyczne (motoryzacyjne) na silniku IPB lecz upadło z powodu małej ilości odwiedzających, przyczyną była słaba reklama, praktycznie prawie jej brak. Także uważam, że mam wiedzę, która pomoże mi pracować jako opiekun.

GnRf.png

- aktywność (dużo wolnego czasu)

- zaangażowanie

- poważnie podejście

- spore doświadczenie

- 98% znajomość ortografii

- dobry kontakt ( w razie potrzeby stały)

FnRf.png

- aktywności

- dobrego kontaktu

- zaangażowania

- dojrzałości psychicznej

- doświadczenia

Opublikowano

Na kilku forach się już zgłosiłeś, po co więcej podań?

Oj to było już bardzo dawno. Od jakiegoś czasu nie moderuje już żadnego forum.

Ostatni raz na RoM2 lecz przed końcem rekrutacji zrezygnowałem, gdyż nie widziałem możliwości współpracy z obecną tam administracją. W ostatnim czasie (czyt. miesiąc) nie składałem już żadnego podania.

Jeżeli nie mam racji, podaj fora na których obecnie ubiegam się o to stanowisko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...