Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon się wyłącza całkowicie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam telefon zakupiony w Marcu tego roku, Samsung Galaxy s2 plus. Problem polega na tym, gdyż jak go zablokuje schowam do etui, i np: wyciągam bo chce sprawdzić czy nie ma wiadomości. Już miałem tak kilka razy może z 10/15 żeby go uruchomić trzeba wyciągnąć baterie inaczej nic z tego, nie uruchomi się. Mam gwarancję na 2 lata, ale może ktoś mi poradzi co trzeba zrobić, oddać na gwarancję? W sklepie powiedziano mi że dostanę nowy taki sam. Czy może wirus, ale czy wirus wątpię ponieważ mam zainstalowanego avasta, z góry podziękuję za poradę. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli to wina softu tak? Mam możliwość, tylko że do tego sklepu mam ok 75km, kupiłem przy okazji jak byłem. Ale można odesłać kurierem? Chyba będę musiał zadzwonić do tego sklepu i się dowiedzieć co i jak..

Opublikowano

Czyli to wina softu tak? Mam możliwość, tylko że do tego sklepu mam ok 75km, kupiłem przy okazji jak byłem. Ale można odesłać kurierem? Chyba będę musiał zadzwonić do tego sklepu i się dowiedzieć co i jak..

Oddaj do sklepu. Sprawdź też czy nie masz zainstalowanej aplikacji typu "licznik fire 2" która nie zawiesza telefonu.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie nie mam. Nie instaluje byle czego typu gier, czy takich aplikacji jedynie mam do fb, takich społecznościowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...