Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koreański serwer

Hashiri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A MrFlipiński ? o ile mi wiadomo nie jest z Korei a jakoś grał na koreańskim serwerze z jakimś typkiem, więc jakoś się da

Opublikowano

A MrFlipiński ? o ile mi wiadomo nie jest z Korei a jakoś grał na koreańskim serwerze z jakimś typkiem, więc jakoś się da

Nie chcę skłamać. Z tego co mi wiadomo, to ta osoba, z którą Flipiński rozmawia w serii z koreańskiego serwera jest z Korei i ma pożyczone od niego konto.

Dlatego może tam grać.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie chcę skłamać. Z tego co mi wiadomo, to ta osoba, z którą Flipiński rozmawia w serii z koreańskiego serwera jest z Korei i ma pożyczone od niego konto.

Dlatego może tam grać.

dokładnie. aby grać na korei musisz pdoać swój KSSN, czyli taki ich pesel. btw. zakaz proszenia itp. na forum o KSSN.

Opublikowano

Jak masz kolegę Koreańczyka i jego pesel to pograsz. Potrzebujesz ich KSSN (coś jak Pesel) + aktywować konto poprzez SMS koreańskiego numeru więc powodzenia

Opublikowano

Nasi skośnoocy nie chcą, abyśmy zaniżali im poziom :D No i bardzo dobrze, już widzę Polaków z Bronze V grających na Korei ^^

"Know Your Place"

Opublikowano

Dlatego może tam grać.

Gówno prawda. Tak trudno kupić konto na Ebayu?

Opublikowano

GOSU

Witajcie, dzisiaj chciałbym przedstawić wam NOWY SERVER MINECRAFT 1.7.2 SURVIVAL/SKYWARS. Jest to pierwszy profesjonalny server łączący te dwa MODY. WPÓŁPRACUJEMY Z WIELOMA YOUTUBERAMI. WEJDZ I ZOBACZ SAM n2.csrv.pl:15699

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...