Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim problem z uruchomieniem.

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem Skyrima jakiś czas po premierze. Wtedy musiałem cieszyć się grą na laptopie, lecz i tak bardzo dobrze się grało. Jakiś czas temu kupiłem sobie używanego PC. Parametry:

Płyta Główna:Gigabyte GA-970A-D3

Windows 7 Ultimate 64-bit

AMD Phenom II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz

16384MB RAM

AMD Radeon HD 6670 2GB DDR3

Dx 11

Problem polega na tym że na laptopie wszystko było cacy, natomiast na  PC podczas uruchamiania gry wyświetla się logo Bethesda następnie przez ułamek sekundy pokazuje się  menu a potem wywala do pulpitu. Szukałem różnych sposobów na naprawienie tego, próbowałem zmienić częstotliwość próbkowania i głębię w bitach co zalecano na wielu stronach, lecz to nie pomogło. Sprawdzałem zgodność plików i znalazło 1 błąd. Może to jest przyczyną? Może nie działa bo nie mam karty dźwiękowej? Jeśli potrzebujecie więcej informacji piszcie. Proszę o szybką pomoc.

PS:Podobnie mam z grą Portal 2, Homefront i Anna.

@EDIT: Sciągnąłem pirata żeby sprawdzić czy bedzie dzialac... i dziala. Może to byc wina steama albo aktualizacji nowej nie wiem HELP! Miałem cos takiego po instalacji niektórych modów ale teraz nie mam żadnych. Robilem już reinstall kilka razy. Dziwi mnie tylko że podobnie mam z tak jak wyżej napisałem z grami Portal 2, Homefront i Anna również pojawia się logo np Valve sekunda menu i pulpit.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

Mam najnowsze sterowniki  i nie działa.

ruU3AnC.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...