Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot of Legends - rozwiązanie "Failed to download", "Could not find .dll file", "Program przestał działać" oraz "Jak się wylogować?"

Gość Nakamitsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam zadnego folderu z bolem w appdata :/

Nie zawsze on występuje, jeżeli nigdy nie uruchomiłeś poprawnie BoLa, nie będziesz go miał.

Opublikowano

Co gdy nie mam w %appdata% folderu "Roaming"?

Po prostu pomiń ten punkt.

Opublikowano

łatka rozwiązała 1 problem :)

teraz znowu jest failed ... wtf ...

ma ktoś działającego bola o.O

działa wystarczy zrobić w folderze %appdata% folder BoL

Modki to dźiffki

Opublikowano

Could not find .dll file

• Dodajemy folder z BoLem do wyjątków w zaporze oraz antywirusie.
  • Wchodzimy kolejno w AppData -> Roaming i usuwamy folder BoL.
  • Uruchamiamy BoL'a jako administra

Zrobiłem to i dalej nie działa !!! Mogłby mi ktoś pomuc jak to rozwiazac?

Opublikowano

Zrobiłem to i dalej nie działa !!! Mogłby mi ktoś pomuc jak to rozwiazac?

Spróbuj utworzyc folder BoL w AppDacie oraz pobrać czystego .dll.

Opublikowano

Mam problem z failed to download , wchodze w appdata-roaming i nie mogę tam znalezć bloa?

No to utwórz ten folder o nazwie "BoL" ale nic tam nie wrzucaj, ponieważ znajdują tam się twoje zapisy skryptów oraz login i hasło zakodowane.

Sprawdź też czy ci antywirus nie blokuje oraz pobierz łatki.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Prosił bym o wiadomość na pw i o dokładne wytłumaczenie bo ja nic nie mogę zrobić. Ciągle failed to download zrobiłem folder BoL w appdacie wrzuciłem wszystkie piliki i nic ...

Opublikowano

Prosił bym o wiadomość na pw i o dokładne wytłumaczenie bo ja nic nie mogę zrobić. Ciągle failed to download zrobiłem folder BoL w appdacie wrzuciłem wszystkie piliki i nic ...

Jeśli sobie poradzić nie umiesz, to tutaj jest gotowiec: http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-lista-najprzydatniejszych-skryptow-freevipplatne-jak-wgrac-skrypty-sac/?p=10565313

@lanowamordka - jak wyżej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Witam,

Próbując się zalogować na konto wyskakuje mi error failed to login.
Logowałem sie wcześniej na maszynie wszystko elegancko usunąłem ale nadal się nie cche zalogować.

Postanowilem sprawdzić czy zalogouej sie na jakiekolwiek konto? otóż też sie nie dało.
Gdzie znajduje się błąd?

Opublikowano

Witam,

Próbując się zalogować na konto wyskakuje mi error failed to login.

Logowałem sie wcześniej na maszynie wszystko elegancko usunąłem ale nadal się nie cche zalogować.

Postanowilem sprawdzić czy zalogouej sie na jakiekolwiek konto? otóż też sie nie dało.

Gdzie znajduje się błąd?

Ja mam haka na ich failed to login, nie muszę czekać 13 godzin na jakiś tam *** hwid reset. Mam antivirusa AVG 2014 to jeśli mam failed to login, wyłączam wszystkie zabezpieczenia wraz z zaporą na czas logowania i nie ma wtedy żadnego błędu. Po tym włączam wszystko, gasze bola i sprawdzam bez.. Jestem zalogowany ;). Sprawdź może ty.

Jeśli nie to wyloguj się z tych maszyn całkowicie, oraz pobierz łatke.

@1361622928-U485574.pngBestiaAlana

Cieszy mnie ta wiadomość a również dziękuje za 3500zł z debetu.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

a wiecie jak to rozwiązać ? skopiowane z innego mojego postu jbc ----> A ja mam taki problem że mam wszystkie biblioteki + skrypt custom ryze +  ten zwykły na ryze, 

gdy wlaczam custom'a na pasku pisze Injected Sucessfuly , w grze tez pisze bol loaded build for.... <-- teraz nie pamietam co jest dalej ale chyba wiecie o co chodzi.

a wciskam SHIFT - nic nawet zoomhack nic nie działa pomoże ktoś ? nie mam uprawnień administratora , wiec odpalam tylko BOL'a uruchom jako admin , lola tez tak probowalem i nic to nie dało ma ktoś pomysł jak pomóc? paczke libs mam z tego tematu tą najświeższą liczę na pomoc daje limit +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...