Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM bądź TGM na serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imie : Marcin

O Sobie :

No co tu o sobie moge powiedzieć :x , mój staż jako GM mogę ocenić x/10 to 4/10 ponieważ serwery upadały a na innych jak próbowałem dostać sie na TGM musialem spełniać warunki -> (250Lv,) co dla mnie to jest śmieszne ponieważ lv nie ma nic do wykonywania czynności Administracyjnych . Jestem osobą spokojną , wyrozumiałem , pomocną i z poczuciem humoru :D myślę że każdy spór bym mógł załagodzić. Na codzień lubie wstać o 5 rano przebiec się 2-3km dla kondycji a tak że na co dzień lubię naprawiać pojazdy samochodowe. Czas jaki mogę przeznaczyć na serwer to od 8-10godzin codziennie . Jest też ze mną łatwy kontakt po przez gg , skype,forum bądź ts . Lubie też sprawdzać po mapach czy nie natrafi się jakiś przypadkowy gracz z wspomagaczami.Nie wiem co tu dodać jest masa tego co bym mógł wymienić . Mam nadzieje że w jakimś stopniu was to przekonało .

Kontakt jest w profilu po Lewej GG oraz skype jeśli ktoś chce niech napisze na PW ip TS mogę wejść .

Opublikowano

Mnie nie przekonałeś.

Nie podoba mi się estetyka Twojego tematu i jakoś zniechęciła mnie do czytania jego zawartości. Nie znasz zasad interpunkcji (spacja kropka spacja), w środku zdania zaczynasz słowa z dużej litery, które nie są nazwami własnymi. Ogólnie wrócę do estetyki - edytuj temat i nie musisz dawać jakiejś oczojebnej czcionki, kolor biały i większy rozmiar moim zdaniem też jest niepotrzebny. Domyślna czcionka mi się wydaje najlepsza, jednak Lucida Sans Unicode, Trebuchet MS też nie są brzydkie. Wyodrębnij najistotniejsze informacje przez pogrubienie i tyle, cały tekst nie musi być boldem.

Ale jak to mówią sama estetyka się nie liczy - liczą się też umiejętności. Chciałabym się na ich temat wypowiedzieć, jednak zbyt wiele nie napisałeś o sobie. Zaprezentuj głównie siebie, napisz w podpunktach swoje atuty i wady i uzasadnij je. 

j9Crtu8.png

Opublikowano

A ja ci poiwiem nikt nikomu nie zabroni używać rozmaru stylu oraz koloru czcionki :) , lubisz standardowa czcionke ok rozumie , lecz ja lubie tą nie każdy musi lubić to co ty .Może zbyt nie wiele napisałem bo bardziej wole porozmawiać niż napisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...