Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Warum by Sasori - POMOCY SZYBKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, robię serwer na "Pliki Serwerowy Warum by Sasori". Mam z nimi pewne problemy a mianowicie:

- Gracze nie mogą się zalogować do Zakonu Palladynów...

- Mam problem z teleportacją na nowe mapki (nie ma ich na pierścieniu i nie wiem jak się na nie dostać)

Pomoże ktoś ? (robię serwer któryś raz z tym, że daawno juz robiłem ostatni serwer i wszystkiego zapomniałem :/

91155276886254836185.png

Opublikowano

wchodzisz do folderu z mapami otwierasz plik settings i tam masz kordy przzyklad kordy masz 999900 999900 to w grze wpisujesz /warp 9999 9999 bez dwoch ostatnich zer;]

Hmm :) no ok ok git :p a czemu tego nie ma w pierścieniu ?jak sie będągracze tepac?

91155276886254836185.png

Opublikowano

musisz samodzielnie dodac wszystkie koordynaty na mapy do pierscienia 

Hmm a masz możejakiś poradnik/podpowiedź jak ?

91155276886254836185.png

Opublikowano

Hmm a masz możejakiś poradnik/podpowiedź jak ?

Rozwiązany problem z Pierścieniem...

Wie ktoś jak rozwiązać problem z mapką ?? Zakon Palladynów

(Po wybraniu królestwa po próbie wejścia do gry (na postać) nie da się praktycznie wejść do królestwa Palladynów bo wylgowuje albo wyłącza gre...)  

Tylko ja na moim kompie mgę wejść (na chwile serw na hamachi (w robocie))

91155276886254836185.png

Opublikowano

Jakie dales Ip w Rootach i portmapie ?

@ W Rootach dajesz z koncowka .100 w portmapie takze .100 nie wiem czemu ale mi tak dzialalo bez problemow 

Wgl nie Polecam plikow Warum'a za duzo Bugow. :) Pracowalem na nich przez miesiac i po miesiacu usunalem wszystko bo widzialem co bylo.

@Kamilex122 a polecasz jakieś pliczki z nymi broniami/eq wgl max 250system energii itp itd ?

91155276886254836185.png

Opublikowano

To weź sobie pliki Everos, sys ulepszeń mają nawet fajny itd.

pobieram, ale wie ktoś jak naprawić to aby ładowało mapę a nie wywalało przy próbie dołączenia do mapy ? bo tak samo mam z mapą na 190 lvl że wywala a jak się od nowa próbuje wejść (zalogować i wejść na postać) to wywala...

91155276886254836185.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...