Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Odnowiona Pustynia, Ustronie Pół-Orków - Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iw6Bz7f.png

Witam!

Przedstawiam odnowioną wersję Pustyni którą spotkacie na serwerze MPCforum,

zapraszam do oceniania! :)

PPcPdJk.jpg

rSpKpcY.jpg

sK9vjot.jpg

Facebook

xx

Pozdrawiam!

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak dla mnie za ciemno do tego za dużo odcieni pomarańczowego, żółtego strasznie odpycha.

Opublikowano

Jak dla mnie za ciemno do tego za dużo odcieni pomarańczowego, żółtego strasznie odpycha.

Przecież nie damy zielonych odcieni na pustyni. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Ale mam z was pompe , az zrobie pompke na bardachu...

Zagracie powiecie nigdzie nie znajdziecie tego co tu jest.

- Tekstury

- Obiekty

- Moby

Macie nawet mapy aka Grota  ( zamknieta sfera ) , co potrzeba zrobienie grafiki 3d ktorej nikt na tym forum nie potrafi

czekam na serwer naid i mam nadzieje ze wypali 

Pjonta

Opublikowano

- Tekstury

- Obiekty

- Moby

Macie nawet mapy aka Grota  ( zamknieta sfera ) , co potrzeba zrobienie grafiki 3d ktorej nikt na tym forum nie potrafi

Pjonta

Nie mów, że nikt nie potrafi:)  

@TheNaid mógłbyś dodać więcej ss chodzi mi o bardziej otwarty teren.

^^

Opublikowano

- Tekstury

- Obiekty

- Moby

Pjonta

Jeśli ty nie potrafisz to dobrze, ale nie mów za innych .

Czemu ten mob/npc ma czarne końcówki piór ? coś tu nie gra :O

Opublikowano

Jeśli ty nie potrafisz to dobrze, ale nie mów za innych .

Czemu ten mob/npc ma czarne końcówki piór ? coś tu nie gra :O

Taka tekstura jest ale zawsze można wszystko zmienić.

0LsM05U.png

Opublikowano

Liczyłem na coś więcej jeżeli chodzi o Modele. a tu z Bety.

Naid dodaj więcej ss np. respy.

Dla Ciebie wszystko musi być nowe, co jest troche wg mnie smieszne.

Jest w cholere fajnych modeli ale trzeba je umieć wykorzystać co ekipa z MPCforum potrafi perfekcyjnie, w odróznieniu od Ciebie, gdzie nawalisz nowych modeli gdzie nic sie pozniej kupy nie trzyma.

A pustynia elegancka, nie moge się doczekać by przetestować w praktyce ;-)

Opublikowano

Liczyłem na coś więcej jeżeli chodzi o Modele. a tu z Bety.

Naid dodaj więcej ss np. respy.

Modele z tego patcha zostały wykonane bardzo dobrze, dlatego też nie mogliśmy ich zupełnie ominąć.

Po za tym prowizoryczne domki zbite z drewna, ostrokoły i czaszki bydła na namiotach, wręcz idealnie pasują do klimatu miasta pół-orków które mamy zamiar tam ulokować.

0VPaRnd.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma to jak z metina robić bajkę, śmieszą mnie serwery, które wprowadzają nowości na siłe nie mając konkretnych pomysłów. Z metina niedługo nic nie zostanie, zauważyłem, że sporo serwerów zapomina co to metin2. Mnie się nie podoba :) Najlepsze tradycyjne mapy :P Sorki za szczerość :)

Opublikowano

nie ma to jak z metina robić bajkę, śmieszą mnie serwery, które wprowadzają nowości na siłe nie mając konkretnych pomysłów. Z metina niedługo nic nie zostanie, zauważyłem, że sporo serwerów zapomina co to metin2. Mnie się nie podoba :) Najlepsze tradycyjne mapy :P Sorki za szczerość :)

Niestety nie jesteśmy takimi retardami, żeby tworzyć coś bez pomysłu czy ogólnego zarysu conceptu.

Jak widać nic nie wprowadzamy na siłę tylko wszystko jest robione z głową.

U nas nie będzie żadnej bajki tylko czysty świat fantasy bo świat fantasy jest najlepszy pod każdym względem.

Następnym razem proszę zebrać odpowiednie informacje aby sformułować argumenty a nie strzelać.

0LsM05U.png

Opublikowano

"Sorki za szczerość", nie wiem czy masz Nas za idiotów, ale jeśli uważasz że uwierzymy że negatywny komentarz od innego twórcy serwerów (nie chcąc użyć słowa "administratora") na tle pozytywnych komentarzy od graczy jest szczery to zapewniam że grubo się mylisz określając stanowisko na którym znajduję się administracja serwera MPCforum.

Dodam też, że na 50 graczy Metin2, ukazuję się jeden komentarz "wole rzeczy czysto metinowe".

Natomiast jeśli chodzi o twórców innych serwerów, to określenie "Nie róbcie z Metina innej gry" jest na porządku dziennym.

Gardzę czymś takim, usiłujecie Nam wmówić że robimy z Metina inną grę, tylko i wyłącznie dlatego że sami nie potraficie wprowadzić niczego innego niż standardowe lub kradzione z innego forum gówno. Ptfu...

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mi się podoba ale trochę za ciemno(ponuro),a z tego co wiem na na pustyni ładnie słońce przypieka...no i oczywiście czekam na serwer,kiedy start jakiś przybliżony albo beta chociaż ?  :D

Opublikowano

Większość map jest okej, ale akurat ta w ogóle mi się nie podoba, jest to pustynia, a nie Mordor, do którego zmierzał Frodo we ,,Władcy Pierścieni".

Podsumowując: Za ciemno jak na pustynię.

P.S

Oczywiście, zaraz wejdzie wielki Pan Mizune i zacznie wypisywać coś na mój temat, i swoich jakże to świetnych map, ale mniejsza o to. 

Pozdrawiam i nie podoba mi się.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Większość map jest okej, ale akurat ta w ogóle mi się nie podoba, jest to pustynia, a nie Mordor, do którego zmierzał Frodo we ,,Władcy Pierścieni".

Podsumowując: Za ciemno jak na pustynię.

P.S

Oczywiście, zaraz wejdzie wielki Pan Mizune i zacznie wypisywać coś na mój temat, i swoich jakże to świetnych map, ale mniejsza o to. 

Pozdrawiam i nie podoba mi się.

2QEJJD5.png~Zapomniałeś dopisać król Andalów i pierwszych ludzi, protektor siedmiu królestw.

Refresh żeby nie było :P

0VPaRnd.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...