Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

afk

Valkeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba, że będziesz humanem, i podbiega do Ciebie zombie, który Cię nie zaraża, a w międzyczasie Twój dobry kolega to nagrywa.

Opublikowano

Afk nie jest banowalny. Każdy ma prawo mieć afk'a ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

bo chodzi mi o to że muszę porobić różne rzeczy w domu a lv sam sie nie wbije więc włączył bym quartime regen nic nie ruszał i ja bym robił swoje

Opublikowano

bo chodzi mi o to że muszę porobić różne rzeczy w domu a lv sam sie nie wbije więc włączył bym quartime regen nic nie ruszał i ja bym robił swoje

Jest spore prawdopodobieństwo że cie kickną więc to słaby pomysł.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ale pewien czas temu wszyscy za to raportowali ze to jest poverleveling .... To tak jak bys gral na jakims bocie

Opublikowano

1. Często wyrzucają graczy jak są AFK

2. Po jakimś czasie serwer sam Cię wyrzuci jak jesteś AFK (niby dzięki otwarcie chatu jest dłuższy ten czas ale ja tam nie wiem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...