Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wlaczeniem/zacina sie Watch Dogs

mateo2558

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupilem watch dogs, i mam problem, tzn instalacja przebiegla dobrze wlaczam gre wybieram nowa gra i pasek ladowania dochodzi do ok 60% i koniec, gra sie zacina komp sie zawiesza i tylko reset. Co na to poradzicie? dzieki

Opublikowano

tak reinstal nic nie dal, zabawa w rozdzialce i jakosci tekstur tez nic, wlasnie bede sprawdzal na nowych sterach od grafiki, bo wyczytalem ze z okazji gry AMD dalo nowe stery,

ok gra ruszyla ale po pierwszej misji crash ;/

i teraz przy uruchamianiu odrazu crashh i pisze sterownik karty graficznej przestal dzialac ale juz odzyskal sprawnosc, jeszcze raz zainstaluje sterowniki,

reinstal sterownikow nic nie dal ;/

Opublikowano

mam dokładnie to samo

Ja robię tak że włączam grę skutku, czekam na 2 pierwsze crashe od sterowników i potem gra działa normalnie

Opublikowano

np u mnie mimo ze mam ciut za slaby proc bo mam 3.30 podkrecony do 3.5, karta 2x po 1gb wiec ok, i gra jak sie wlaczy to dziala nawet na ultra bez zacinki temp karty stabilna itp itp, tylko problem ze sterownikiem, bo robi mi sie czarny ekran i slysze dzwiek a po chwili tzn ok 1min wylacza sie calkiem gra. Na niskich srednich wysokich i ultra ciagle ten sam problem, problemy ze sterownikiem -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...