Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbijanie konta do Brązu

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybciej będzie jak założysz nowe konto. Ale jak wiadomo nie ma szybszego sposobu na spadnięcie z ligi niż przegrywanie wszystkich meczów

Opublikowano

otoz jest, znajdz sobie jakiegos typka z brazu V i przegrywaj z nim wszystko :D WTedy twoje mmr poleci na leb na szyje  i szybciej spadniesz.

Opublikowano

wg mnie najlepiej kupic, bądz zamienic sie z jakimś brązem :) czasu nie stracisz a takiemu brązowi stanie kiedy dostanie p2 za swoje b5 :D

Opublikowano

Bierz noobteam z brązu i przejebcie wszystko co zagracie. Nie ma szybszego sposobu na spierdolenie na łeb na dupe niż przepierdolenie renkedów.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Trollowanie rankedów to dobry pomysł.

Pobierz sobie "Intentional Feeding Script" i ustaw opcję Max Feed. Wtedy będzie ci samo trollowało. Jeszcze znajdź jakiś autoqueue z rankedami i miodzio (ewentualnie sam napisz jakiś np. w autoicie)

t2t538.jpg
Opublikowano

Trollowanie jest bez sensu bo łatwo bana wyrwać z czasem. Sam spadałem z jakoś golda2 do b5 i doszedłem do silver3 i bana dostałem.

Lepiej kup boosta od jakiegoś Brąza xD

Opublikowano

Ja moge wyboostować, ale nie za darmo :P

Trollowanie to przyjemność.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

wyjdzie i co ? musi czekac 5min a straci 3pkt pozniej czeka 15min a pozniej 30 , to juz lepiej przejebac mecz w 20min i stracic 20 pkt

Opublikowano

Hahahaha to tacy cwani "troluj feeduj" a jak i się taki trafi to płączą i tematu zakładaja jak to z czegoś nie moga wyjść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...