Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to możliwe?

OnLay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram 10miechow i gram jak max 20lvl a mam konto 30 i 24 i 19 czemu gram tak słabo jestem w silver 5 z tych 10 rankedow czemu tak jest jak sie nauczyc? Daje +

Opublikowano

Napisz jeszcze raz, ale tym razem po Polsku, może ktoś zrozumie i pomoże.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Napisz jeszcze raz, ale tym razem po Polsku, może ktoś zrozumie i pomoże.

Sądzę, że to dlatego tak słabo gra (bo chyba o to chodzi). Bo nie ogarnia nawet Polskiego ;p.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Gram 10miechow i gram jak max 20lvl a mam konto 30 i 24 i 19 czemu gram tak słabo jestem w silver 5 z tych 10 rankedow czemu tak jest jak sie nauczyc? Daje +

Powodów może być dużo.

A to niektóre z nich:

Buildy z mobfaire

Nie uczysz się na błędach

Jak się nauczyć? Naucz się najpierw farmić (last hitować), nie gonić za killem pół mapy. Musisz mieć tę chęć aby stać się lepszym. Musisz wyłapywać błędy które popełniasz i starać się ich nie popełniać. Oglądaj streamy, poradniki. Zawsze coś tam pomoże.

Opublikowano

Bo :

Jesteś noobem

Nie umiesz grać

Uczysz się na błędach powtarzając je wielokrotnie

Pierdolisz od rzeczy

Za mało śpisz

Nie masz pojęcia o zajebistsości w grach

Nigdy nie byłeś pro

Nie umiesz nawet po naszemu wytłumaczyć w czym problem

Jesteś noobem

Zapierdalasz za killem całą mape tylko po to, by zdechnąć na hita od wieży.

Nie umiesz grać

Po prostu dupa jesteś refleksu nie masz grać skilla ni chuja nie ma innego wytłumaczenia możesz spierdalać do widzenia

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Nie chcę być nie miły, ale słownik lepiej sobie kup.

Mhhm dlaczego nie możesz przejść wyżej? Ponieważ może wszystko przegrywasz, i nie ma kto cię carrować? Zagraj z kumplem, nie flame, dużo pinguj, gratuluj drużynie. 

Opublikowano

gracze się rodzą ogarnięci i ci co grają w lola bo nic lepszego im na kompie nie pójdzie... smutne, ale prawdziwe.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Teraz tak na serio zajebistość w lola to dar. Albo go masz, albo nie. jak masz to jesteś pro, jak nie to błąkasz się jak idiota po dywizjach/ligach. Tyle w temacie.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...