Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie uruchamia się.

snejqu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. chcę wrócić do cabala po raz kolejny, wchodzę na stronę cabala i inna strona wgl (http://cabal.estgames.com ) ściągam cabala, instaluje i do tej pory było wszystko cacy , po zainstalowaniu chcę odpalić cabala i nic się nie dzieje a w procesach , procesor CPU skacze do 25 . O co chodzi jaki może być problem, jaka przyczyna ?! Próbowałem wszystkich znanych mi metod ( plus czytałem podobne posty ).. Proszę o szybką odpowiedź !

Dodam że gdy odpalam cabalmain to update.exe *32 - ma 25/26 procesów CPU ... O CO CHODZI LUDZIE .

P.S - mówię oczywiście o globalu .

Opublikowano

Mam starą instalke i próbuje zainstalować i może zadziała, było to samo ale wziałem manual laucher i coś idzie .

Ściągała sie aktualizacja i wyskoczyło : d:\program files (x86)\games-masters.com\cabal online ( europe)\data\ability.enc

Spróbuję też nową instalką i manual laucherem .. 

Pobrałem 2 instalkę z ificjalnej strony i zainstalowałem, włączam i włącza sieokno startu, daje start i pisze coś jak wyżej tylko na innym dysku. Antiwin ciagle off  !

O CO CHODZI PROSZĘ O POMOC !

Opublikowano

Plik cabalmain.exe jest źle zainstalowany czasami się tak zdarza . Musiałbyś poprosić jakiegoś kolegę bądź tu na forum aby podesłał ci plik cabalmain.exe który mu działa i podmienić je :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...