Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spooory problem...

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam pewien problem, mianowicie!

Gdy włączam mecz, do lobby wchodze ostatni ponieważ po akceptacji mam laga...

No ok, ładujemy się, respię się w 30sekundzie z lagiem -,-

FPSów mam 20-30, ustawienia mam na medium/low ...

Na dodatek, częste spadki FPS do 0 ( <3 ) a kiedy skończę grę i nacisnę pod napisem win/defeat, mam laga na dobre 5minut...

Wszystko zaczęło się jakieś 2-3dni temu tyklo nie wiem czemu !

Zawsze gralem na high, i miałem po 80fpsów, 0 lagów, resp co do sekundy, a ekran przechodził do lobby gry jak i po grze w sekunde, dwie.

Wiecie co poradzić? Jak narazie, włączyłem opcję ''repair'' w lolu, ale to chyba nic nie da..

Myślałem, że to przez zapchany dysk (????) z windowsem, jednak dupa. 5gb dodatku nic nie zmieniło.

Znacie przyczynę? Pomóżcie mi błagam...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Koles dam ci rade. Skorzystaj z tej okazji powiedz sobie ze nic nie zdobisz i odinstaluj ta gre :D I tak wszystko sie psuje przez te drophacki, szukam sobie jakiejs nowej gry tobie tez radze

@AntyWarn

Zrob repair mi nie podzialalo ale sproboj

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

A przed lagiem, to co dokładnie Ci się pokazuje w kliencie? ''Rozłączono z PvP.net''? Jeżeli tak to napisz do supportu. Mi dali jakiegos smiesznego clienta od nich i o dziwo problem ustał.

Z drugiej strony, może to być kwestia faktu, że servery riotu są atakowane przez te głupie DropHacki i za dużo z tym nie zrobisz.. ;)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

@up

Tego nie brałem pod uwage, byłem ( jestem ) w przekonaniu, że coś mi z kompem nawala tylko nie wiem co ;/

Nie mam żadnego DC, po prostu mam lagi jak bym miał betonowy komputer na korbę napędzany chomikami na węgiel...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up

Tego nie brałem pod uwage, byłem ( jestem ) w przekonaniu, że coś mi z kompem nawala tylko nie wiem co ;/

Nie mam żadnego DC, po prostu mam lagi jak bym miał betonowy komputer na korbę napędzany chomikami na węgiel...

A spróbowałes skan? Ściągnij sobie Microsoft Security Essentials (Naprawdę dobre, polecam)  i przeskanuj kompa ;)

link: 

http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/security-essentials-download

Opublikowano

Sprawdź na customie czy gdy ruszasz myszką spadają Ci FPS'y. Miałem taki problem. Przeskanowałem kompa cccleanerm i wszystko działało jak dawniej. 

Opublikowano

Avast pokazuje 100%...

Największe gówno jakie można mieć, za przeproszeniem... Odinstaluj go natychmiast, ponieważ to on muli system... Polecam Microsoft Security Essentials.

Dodam, że prawdopodobnie to avast jest przyczyną Twoich problemów z lagami -.-, taki to dobry antywirus.

h6IduA1.png

Opublikowano

Największe gówno jakie można mieć, za przeproszeniem... Odinstaluj go natychmiast, ponieważ to on muli system... Polecam Microsoft Security Essentials.

Dodam, że prawdopodobnie to avast jest przyczyną Twoich problemów z lagami -.-, taki to dobry antywirus.

Każdy antywirus ci będzie mulił. Ja tam nie mam żadnego antywirusa, co tydzień robię skanowanie MBAM i rzadko coś jest.

@topic: przeczyść komputer, daj screenshota z programu HDTune, zakładka Health. Pamiętaj, aby na górze programu wybrać dysk z zainstalowanym LoLem.

t2t538.jpg
Opublikowano

Drophacki, lagi nie mają nic wspólnego z FPS.

Taki spadek fps ma związek tylko z twoim komputerem a nie lolem skoro twierdzisz że wszystko było ok, stawiam na kopacza bitcoinów w procesach ;-), chociaż nie mogę być 100% pewny.

Opublikowano

Drophacki, lagi nie mają nic wspólnego z FPS.

Taki spadek fps ma związek tylko z twoim komputerem a nie lolem skoro twierdzisz że wszystko było ok, stawiam na kopacza bitcoinów w procesach ;-), chociaż nie mogę być 100% pewny.

Ah własnie! Ten kopacz bitcoinów. Odbierałes jakis plik przez Facebooka ostatnio, drogi autorze? Może cos co się bodajże nazywało 'haha'? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...