Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Lee Sin Jungle

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie masterki polecacie na lee sina w jungli? I oczywiście jaki build? Wolę bardziej ofensywnego.

Aktualnie mam taki: Lizardy -> merki/tabi -> Tiamat -> Brutalizer -> Sighstone -> Hydra -> Cleaver -> Ruby -> i coś na defa np. Warmog

Coś zmienić? Porady?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ofensywnym Lee Sinem sie gra jak masz pewnosc że to dobry pomysł i jesli masz feeda lub pełno asyst, o masterkach ci powiem tylko tyle ze to zależy od teamu, jak mam tanków w moim teamie to lece 21/9/0 a jak nie mam tanków to 9/21/0.
Jesli umiesz po Angielsku, to polecam wejsć tutaj, zrobilem ten temat o buildzie na Lee Sina bo sam go nie ogarniałem:  http://www.reddit.com/r/summonerschool/comments/26t246/how_do_you_play_jungle_lee_sin_in_this_patch/
Elder Lizard > Hexdrinker/Brutalizer ( jesli enemy ma AP, to Hexdrinker, jesli nie w co wątpie to Brutalizer. ) > Omen > Sightstone > i potem itemki pod deffa, ale to zależy od enemy, np jak maja nafeedowanego midera to lecisz w Banshee's Veil lub Spirit Visage, jesli mają np 4x AD i AP support to Thornmail, Warmog's pod HP.

Opublikowano

Też lubię takiego agresywnego bardziej Lee ^^

Ja gram tak: Lizard -> Hydra -> Merce -> BT -> LW -> G.A -> Lizard na coś tanky albo na MoMa albo na Trinity

Masterki zobacz sobie u mnie na lolkingu, podpisane Vi/Lee. Chyba Nightblue3 z takich korzysta też

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...