Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje o promocjach i darmowych giveawayach gier na platformy Steam, Origin i nie tylko!

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#
#
#
#
#
R
E

K

L

A

M

A

#

#
#

#
#

Na napisanie tego tematu pozwolił @Dektored. Proszę nie usuwać.

Dzień dobry! 

Zastanawialiście się kiedyś skąd na Forum pojawią się informacja o darmowych grach Steam, różnych ich przecenach itp.?

Zapewne tak. A więc zapraszam do czytania...

logo_new.png

Łowcy Gier to portal, na którym zamieszczane są informacje o wszystkich tego typu rzeczach,

Znajdziecie tutaj okazję taniego zakupu gier na różnych serwisach oraz na różne platformy (w większości Steam).

Często pojawiają się tam również informacje o darmowych grach.

Wszystko co trzeba zrobić, by je otrzymać jest zawsze dokładnie opisane wraz z linkami.

Korzystanie z serwisu nie wymaga żadnej rejestracji i jest zupełnie darmowe. :-)

http://lowcygier.pl/

Pewnie niektórzy z Was kojarzy tę stronę, ale sądząc po reakcjach, gdy temat z darmową grą pojawi się na Forum takich osób aż tak dużo nie jest.

Na napisanie tego tematu pozwolił @Dektored. Proszę nie usuwać.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wcześniej znałem, ale myślę, że się przyda. :)

+

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

BF3 za free na origine D:

Szybki jesteś jak kurwa kamień.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zajebista stronka, dzięki za info. Jako, że jestem biedną, polską cebulą, strona jest dla mnie niezbędna prawie jak Jan.

Opublikowano

Zajebiście pomocne :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...