Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoH 2010 - co sądzicie i czy mi pójdzie

xMeriXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MoH 2010 to nie jest jakaś rewelacyjna gra, ale według mnie i tak jest lepsza od Warfightera.

Ma całkiem niezłą, ale krótką kampanię.

Gra ma trochę bugów, ale można się przy niej nieźle bawić, jeśli znajdziesz gdzieś tanio to polecam.

Co do parametrów twojego komputera, to możesz mieć problem z grą nawet na minimalnych detalach, według mnie będzie mocno ścinać.

Przede wszystkim karta graficzna jest do wymiany, procesor też.

Opublikowano

No to tak jak myślałem, raczej nie pogram ^^

A znasz może jakieś podobne gry do MoH 2010 która nie jest zbyt droga i MI pójdzie ^^?

Opublikowano

Dużo jest podobnych gier, ale wymagań niższych wiele nie mają, więc trzeba bardziej szukać w tych starszych.

Na pewno polecam CoD 4: MW, zdecydowanie najlepsza część serii (nie licząc dwójki ofc.), z tego co wiem to na multi nadal gra sporo osób.

A jeśli lubisz klimaty II wojny światowej to zobacz MoH: Airborne, też tak jak MoH 2010 jest daleka od doskonałości, ale ma fajny patent, że możemy wylądować dowolnym miejscu mapy i przechodzić te same misje na różne sposoby.

Polecam też serię Brothers In Arms, ale tam bardzo ważna jest taktyka, rozgrywka jest zdecydowanie wolniejsza i mniej dynamiczna niż w typowych fps'ach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...