Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie funkcji raportu

Δvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ linki zew. nie muszą być w code, to to nie ma już sensu, a jedynie więcej fake raportów. :D

RQ55if7.png

Opublikowano

Stare posty nie zamieniły się na nowe skrócone linki, teoretycznie powinniśmy w nich pododawać code lub po prostu zedytować post usera i link sam się doda. Myślę, że nie ma co usuwać tego powodu na ten moment.

Opublikowano

Jeżeli nie będzie z tym problemu - tak. Jeśli są ważniejsze sprawy - może poczekać.

Opublikowano

Stare posty nie zamieniły się na nowe skrócone linki, teoretycznie powinniśmy w nich pododawać code lub po prostu zedytować post usera i link sam się doda. Myślę, że nie ma co usuwać tego powodu na ten moment.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Opublikowano

Ten powód pozostanie jeszcze przez jakiś czas, aczkolwiek gdy uda nam się zwalczyć dużą część starych linków bez code to stanie się on zbędny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...