Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka-Macro

G4ND4LF_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym spytać jak zrobić macro do myszki  Genesis GX78.

Chodzi o macro na kilka kliknięć (Dosyć szybkich). Chodzi mi o to, że jeżeli klikne LPM to automatycznie od się uruchomi i kliknie bardzo szybko 3/4 razy.

Myślę, że ktoś zrozumie i pomoże :D

Z góry dziękuję i pozdrawiam! 

Tak wygląda "Macro Management" :D

post-1045164-0-68707400-1401469194_thumb.png

Opublikowano

problem się nauczyć ?   dodaj akcję czyli klik klawiszem , potem czas i powtórz to 3x

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Te ust. Od makra w natecu sa dziwne. Juz samemu probowalem to zrobic ale po zapisaniu algorytmu jaki ma robic dany przycisk nie mozna go przypisac. 1 przycisk ma limit do 1 mozliwej rzeczy a macra nie da sie wczytac do pamieci myszki. Wiem wiem chaotycznie to napisalem.

graphic.png
Opublikowano

to sobie przypisz do jakiegoś klawisza makro kliknięcia szybkiego

źle zrobiłeś makro , dałeś wciśnięcie i przytrzymanie myszki bez akcji puszczenia czyli patrząc na makro masz cały czas w czasie wykonania wciśnięty klawisz myszki 

jak się da przypisz dwa klawisze na makro np CTRL + LPM by wykonało makro

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Robem'ie tylko ze po zapisaniu makra na komputerze a potem probie wgrania go do pamieci myszki jest blad. Bo makro np. 3xlpm zapisane w formacie specyficznym dla myszki jest nie mozliwe aby zostalo otwarte w pamieci myszy. Da sie pojedynczo zapisac plik czyli 1x lpm i tak znowu ale nie np 5xlpm w 1 komendzie. A zeby przypisac do klawisza dane makro musi byc w pamieci myszki tylko ze tam zapisuja sie pojedynczo !

Wieczorem cykne fotki zeby pokazac o co biega.

graphic.png
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...