Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IV Edycja serwera hardcore mc.krzema.net zaczyna się już dziś o godzinie 20:00
zapraszamy serdecznie.

- serwer jest na wersje minecraft'a 1.7.2 do 1.7.9

- serwer jest NON-Premium

- IP serwera mc.krzema.net

- TeamSpeak serwera ts.krzema.net

0z8ophZ.jpg

image.png

Start już za godzine ! 

Tuatj macie link do filmiku na z tego serwera youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=Q_QduEpEPhk

Opublikowano

1. Administracja tak zje**** , DLACZEGO ? mam kokege , ktory gral na cheatach ,pewnego razu admini do nie go ze zapraszamy na ts ,on wbil dal ss min. menu esc`pa ,a jak wiadomo jak ma sie huzuni to pisze napis huzuni , pewnie spytacie co na to kochani admini ? ?? powiedzieli mu , ze jest czysty :-: albo 2 sytuacja dostal perma za cheaty 2 min pozniej poszedl do administracji i powiedzial takie slowa : adminie prosze mnie odbanuj to najlepszy hc na jakim gralem i chce tez pograc z moimi kolegami , bo teraz tutaj tylko gramy , admin jak to z tego servera dal mu ub ,a 5 min temu mu dal perma ??? powiedzcie mi teraz co ten gracz mogl sie nauczyc po tym permie ?? (ze admini sa tepi ...) nic... co to za kara 5 min ? poszedl sobie dalej cheatowac ...

.. na tym hc sie nie oplaca grac, DLACZEGO?

1. Po co tu grac jak tu edycja trwa najdluzej 1 miesiac

2. Administracja do dupy , trudno zbanowac typa i zabrac mu miecz , ktory dostal od administracji(trn miecz potrafil zabic na koxie ;-) )

3.3/4 serwera na huzuni gra

4. po tygodniu od startu na servie gra maksymalnie 40 os

5.Jak tu sie klepac ? min z 2 tyg albo i wiecej zejdzie z ogarnianiem cuba jak za kolejne 2 tyg nowa edycja

6.Slabe stoniarki, glownie dlatego ze czlonek z innej gildi moze rozwalic stoniarke (zlotym kilofem) , ktora sie znajduje na terenie innej gildi , to po co one wgl sa ?

7.Ten server nic nie daje to wszystko jest na skkf lub mchc

Taka moja opinia

Pozdrawiam,

Diaxower

1KOBv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...