Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego takie itemy

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie dlaczego niektórzy gracze robią full itemki pod skile lub hity na supportach zamiast itemków supportowych? Z tego co zauważyłem chyba lepiej jest mieć team 5x dmg niż 4 ale mogę się mylić.

Opublikowano

Gdyż support nie jest od zadwania gigantycznych obrażeń, muszą miec jakiś support itemek jak sightstone, czy mikael i mogą dealować DMG potem.

Opublikowano

Cześć mam pytanie dlaczego niektórzy gracze robią full itemki pod skile lub hity na supportach zamiast itemków supportowych? Z tego co zauważyłem chyba lepiej jest mieć team 5x dmg niż 4 ale mogę się mylić.

Bo support ma pomagać, ma mieć kamień na wardy, mikaela i iść w tanka aby stać na frontlane w tfach. Większość pro supportów uważa, że w teamie ma zjebów i musi sama wycarrować z supporta. Czy się to opłaca? Raczej nie, są wyjątki jak Annie ale takim Braumem pod damage dużo nie zrobisz więc będziesz bardziej useful jako tank

Opublikowano

Support nie jest od zadawania dmg i zajebywania, jak już to dobija podjebanych wrogów goniących sojusznika z 1 hp na alei, a tak to pomoc i przeżywalność musi być. Musi pomagać i tankować, pod dmg może być chyba tylko annie albo zyra.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...