Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na płacenie itemkami za gildie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od dłuższego czasu poszukuję pluginu który umożliwił by płacenie itemkami za gildie. 

Wczesniej był to plugin PayInItemForGuild, lecz od samego jego autora wiem że już on nie działa,

poniewarz coś zostało zmienione w pluginie Factions/SimpleClans i od tamtej pory pluginy nie współpracują.

Jeśli ktoś zna taki plugin proszę o podanie nazwy ew. linku.

Z góry dzięki! :)

Opublikowano

Wszyscy którzy mówią o PayInItemsFor guild są w błędzie :) Rozmawiałem o tym fakcie z twórcą pluginu i ON SAM powiedział że plugin nie będzie już działa.. No chyba że zdecydował się to poprawić :) Dzięki Mickey :)  Serwer pod 1.7.2 :P Jak wam na konsoli wyskoczy błąd PIIFG nie odnalazł SimpleClans to znaczy że nie działa :)  

Opublikowano

To jak wyjaśnisz że PIIFG Nie odpalał mi gdy miałem Factions (najniwszą wersje) oraz PIIFG (Też najnowszą wersję) Proszę nie kłućcie się ze mną o to. Po prostu nie działa i tyle. Sprawa jest juz i tak rozwiązana . 

Opublikowano

Ogarnełem sobie dobry skrypt (Ultimate Clans). tyle ze tag gildii wyswietla mi sie po nicku i dwókropku.. I nie wiem jak to zmienić.. :( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...