Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tych statystykach?

kamil619nowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamaluj nick :P a tak to postać masz dobrą (szczerze to ci zazdroszcze tego lvla) dobrze by było gdybyś postarał się zdobyć takie eq jakie ma spieletrend tzn. dark set itd. (nie widze twojego eq więc nie wiem)

mało hp, mały dps

Opublikowano

zamaluj nick :P a tak to postać masz dobrą (szczerze to ci zazdroszcze tego lvla) dobrze by było gdybyś postarał się zdobyć takie eq jakie ma spieletrend tzn. dark set itd. (nie widze twojego eq więc nie wiem)

mało hp, mały dps

Hp miałem kiedyś więcej ,ale zmienił nadzwyczajne rękawice na te z dark setu.A tak w ogóle to czm mam zamazać nick? 

Opublikowano

Hp miałem kiedyś więcej ,ale zmienił nadzwyczajne rękawice na te z dark setu.A tak w ogóle to czm mam zamazać nick? 

hmm ponieważ jest to forum o cheatach? i mógłby się ktoś do ciebie o to przyczepić

tak jak mówiłem jak masz już darkset to skombinuj jeszcze te pierścienie od gnoba i musisz tą postać wykuć kamykami bo inaczej to będzie lipa oczywiście są drogie więc pozostaje tylko nudne farmienie kamyków i ulepszanie ich

Opublikowano

Nie mam jeszcze całego dark setu więc potrzebowałbym ok. 9600 drakenów na itemki o których mówisz :) ,a kamienie zbieram na razie zależy mi na 45 lvl'u.

Opublikowano

Nie mam jeszcze całego dark setu więc potrzebowałbym ok. 9600 drakenów na itemki o których mówisz :) ,a kamienie zbieram na razie zależy mi na 45 lvl'u.

ja zrobiłem nowa postać spróbuje wbić lvl cap zobaczymy na którym lvlu sobie odpuszcze :P

Opublikowano

Serio nie widzisz? 

No nie widze 

Wszystko musisz poprawic . Postac jest bardzo swieza. pochodzisz to rozbudujesz :)

Hahaha świeża gram rok na tej postaci nie widzicie tego ale mam młodszego setnika.

Opublikowano

No nie widze 

Hahaha świeża gram rok na tej postaci nie widzicie tego ale mam młodszego setnika.

To nie było do Ciebie chyba dałem cytat do kogo się to tyczy ;)

Faber est quisque suae fortunae

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...