Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold - elohell?

Leemur88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wczorajszym i dzisiejszym dniu mogę stwierdzić, że to nie brąz, a gold to elohell. Ostatnie 5 gierek w goldzie IV  B)

http://imgur.com/p0fpHwV

W każdej grze moja linia wygrana, w każdej grze porażka, bo top/mid nafeedował. 3/14 Nidalee budująca Morlle jako 1 item? 2/14 Annie? 0/5 Jax? 1/7 Shen? 5/12 Fiora? Takie rzeczy tylko w goldzie.

Opublikowano

Znam to,wygrywałem topa po 10/2 itp Jaxem a inne linie miały 0/5+ ... z golda 4 68 LP spadłem w 5 meczy do gold5 : ]

79160594027661829163.png

Opublikowano

Skoro sam masz negatywne staty tak jak np. tym ezem czy luckiem to nie zrzucaj winy na team, tu jeszcze mozesz carrowac samemu bądź dobrze radzić graczom z twojej drużyny -,- 10 deadów luckiem to i tak za dużo, tak samo LB.

Opublikowano

Każdy ma jakąś serię porażek, więc nie ma nad czym płakać. Zrzucanie winy na drużynę w niczym nie pomoże, staraj się poprawiać swoje błędy, a nie teammateów...

h6IduA1.png

Opublikowano

Skoro sam masz negatywne staty tak jak np. tym ezem czy luckiem to nie zrzucaj winy na team, tu jeszcze mozesz carrowac samemu bądź dobrze radzić graczom z twojej drużyny -,- 10 deadów luckiem to i tak za dużo, tak samo LB.

Jak schodziłem z lini miałem staty 2/0 albo 3/0. Poprostu przeciwnicy byli tak nafeedowani, że nie dało się nic zrobić  B)

Opublikowano

Jak schodziłem z lini miałem staty 2/0 albo 3/0. Poprostu przeciwnicy byli tak nafeedowani, że nie dało się nic zrobić  B)

bo schodzisz z lane i myslisz ze przy 2/0 jestes immortal, throw, dumb i gg

Opublikowano

Byłem Gold II 0 lp, a teraz spadłem do Gold IV 53lp. Przegrałem koło 15 gier pod rząd. Często z dobrymi statami. No cóż.

Opublikowano

Też miałem takie gry, około 10lose z rzędu, potem 10win znów seria lostów a teraz mam około 15win z rzędu i serie do golda II bez lose w IV i III :D

Opublikowano

Taki urok golda jest strasznie mieszany poziom są ludzie którzy coś tam grają i są tacy którzy totalnie nie umieją grać.Albo trafisz na tych dobrych albo na tych słabych których nie da się pociągnąć (Pozdrawiam spirit guard udyra na topie z wczoraj 0/11 c:)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

http://i.imgur.com/mmTModA.jpg- można ? można wszystko na goldzie III. Pare osób nie rozumie definicji carrowania co z tego że masz 100000 killi skoro nie ma ich twój team ? Jeśli wygrywasz np mida 2-4 fragami zejdź na topa lub bota i zacznij pomagać[assysty czy towery też dają hajs] wtedy ty będziesz mięć 10/2 zamiast 20/1 ale twój team 5/2 zamiast 0:6 :P

//edit teemo nie udało mi się nic zrobić miałem duo topa a nasz jungler afczył :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...