Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eliteserver - Strona,Forum IPB+ Maszyna i TeamSpeak3

• Shaggy •

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

5_Przezroczyste.png

Co oferujemy jako serwerownia?

1. Forum: Oferujemy strefę dla twojego serwera metin2 na forum.
2. Maszynę: Oferujemy także maszynę. Na start VPS do skończenia prac,a następnie Dedyk,który utrzyma ponad 1500 osób i w każdej chwili można podkręcić.
3. Strona: Oferujemy stronę oskryptowaną w 100% bez bugów i dziur,
4. Zarobek: Oferujemy głównemu administratorowi 50% z IS. Jeśli chce on się z kimś dzielić to musi odliczać % od siebie.
5. TeamSpeak3 : Oferujemy TeamSpeak3 jak na razie 512 slotów z możliwością podpięcia pod waszą domenę,
6. Szybka Pomoc: Oferujemy pomoc o każdej godzinie w nocy,a także w dzień,
7. Mała Pomoc z Plikami/Klientem: Oferujemy także pomoc z plikami i Klientem. Oczywiście nie zrobimy wszystkiego za Ciebie,ale zawsze możemy pomóc w mniejszych sprawach.
8. Domenę : Kupujemy także wybraną przez ciebie domenę (nie może być zajęta).
9. Hostowanie Klienta: Jeśli masz słaby internet i nie możesz hostować Klientów to możemy zrobić to za Ciebie. Jednak musisz wrzucić Klienta 1 raz inaczej nie da rady sad.png
9. Uczciwość: U nas pewność,że nie ukradniemy Ci plików,
10. Ochrona: Oferujemy także ochronę AntyDDoS,

Czego oczekujemy od was?

-Uczciwości,
-Wiek +15 Lat,
-Ogarnięcia,
-TeamSpeak3,
-Umiejętności tworzenia prywatnych serwerów,
-Podstawowe Umiejętności zarządzania dedykiem/vpsem z systemem FreeBSD,
-Dodania do Klienta na tle wybierania kanału loga serwera,które podane jest na dole tematu,
-Dodania na sam początek i koniec prezentacji naszego loga,
-Plików i Klienta przynajmniej 25% skończonych
-Prezentacji serwera którą sami przygotujecie lub kupicie u naszego grafika,

Kontakt:

GG: 47637476 lub Wiadmość na Forum !

xfrrd2.png

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Nie polecam bo Shaggy. :)

Asfen weź wyjdź i nie hejtujesz mi temat z powodu takiego,że ci serwery padają po 30min,a ja napisałem pod prezką prawdę.

Nie będę Ci więcej odpowiadał :)

@Edit

Oferta jest dla osób szukających maszyn itd. za co ja nie odpowiadam :)

Jedynie mogę pomóc w forum,albo ts3.

Graczy w to nie mieszaj.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Powiedzieli  Byście ze to wszystko oferta Kretovskiego  bo sami nie posiadacie nic ponadto kogo wy chcecie oszukać przecież brak wam umiejętności,ilość online na waszym '' pro'' forum świadczy o waszej  popularności wiec za przeproszeniem nie walcie w chuja. to tyle z mojej strony i oczywiście nie Polecam strata czasu  wszystkie pozytywne komenty to mulitkonta ....           Pozdrawiam

Opublikowano

Powiedzieli  Byście ze to wszystko oferta Kretovskiego  bo sami nie posiadacie nic ponadto kogo wy chcecie oszukać przecież brak wam umiejętności,ilość online na waszym '' pro'' forum świadczy o waszej  popularności wiec za przeproszeniem nie walcie w chuja. to tyle z mojej strony i oczywiście nie Polecam strata czasu  wszystkie pozytywne komenty to mulitkonta ....           Pozdrawiam

Także polecam kretowskiego :p. co do was.. dużo multikont widziałem i nie jestem przekonany do was/ciebie. :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

26. W dziale można szukać/ubiegać się o:

• Game Mastera
  • Sponsora
  • Web Mastera
  • Grafika Serwerowego
  • Questera
  • Administratora/Moderatora Forum Serwerowego
  • Administratora/Moderatora TS3 Serwerowego
  • Hostera
  • Client Mastera
  • Technika
  • Video Mastera
  • Testera

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...