Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do Reperow

Hard.Bass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytan do terowiczow na temat klasy Reaper

1.Czy warto stworzyc sobie takiego reapera bo mam 40 lvl i nie wiem czy warto mi robic reapera.
2. Widzialem ze wiara ma odrazu 50 lvl .. Moze ktos mi wytlumaczyc dlaczego tak jest ?
3.Czy bedzie bardziej rozbudowane eq do reapera ? Poniewaz widze na globalu jak wiara pisze ze nie ma eq do kupienia do reapera ipt i nie mozna enchantowac rowniez.
4.Czy jak bede mial 60 lvl to nie bede mial zadnych ograniczeń.No bo tak na prawde 50 lvl jest za darmo ... A za darmo nic nie ma nigdy .
Pozdrawiam i czekam

Opublikowano

1.Czy warto stworzyc sobie takiego reapera bo mam 40 lvl i nie wiem czy warto mi robic reapera.

Jak zrobisz reaper'a, to nie stracisz dotychczasowej postaci :D Reaper'a warto sobie zrobić, zajebista frajda, te skille i mechanika - mega fun :D

2. Widzialem ze wiara ma odrazu 50 lvl .. Moze ktos mi wytlumaczyc dlaczego tak jest ?

Nie wiem czemu tak jest, podejrzewam, że dlatego, żeby nie musieli od początku do końca wszystkich itamów na wszystkie lvl'e dorabiać dla reaper'a xD 

3.Czy bedzie bardziej rozbudowane eq do reapera ? Poniewaz widze na globalu jak wiara pisze ze nie ma eq do kupienia do reapera ipt i nie mozna enchantowac rowniez.

Nie czytałem nigdzie o tym, ale wydaje mi się, że normalnie będzie EQ dla niego w kilku wariantach :D

4.Czy jak bede mial 60 lvl to nie bede mial zadnych ograniczeń.No bo tak na prawde 50 lvl jest za darmo ... A za darmo nic nie ma nigdy .

Normalnie możesz grać, latać na BG, insty... nie ma ograniczeń :P

Pozdrawiam i czekam

Również pozdrawiam ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

okey dzieki za informacje . Jak by jeszcze ktos mi mogl wytlumaczyc jak zmienic ten jeb...ny channel xD:D bo po patchu nie umiem otworzyc listy channeli ....

Opublikowano

Channel możesz zmienić klikając na ten rozwijany pasek obok radaru, albo klikając 'Esc i wybierając z paska opcję 'Channel - wtedy pokaże Ci się okienko wybory channel'a docelowego, jak widać też na SS' ;)

channelpn_eerxhas.png

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...