Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,jak ustawić opcje syndry od hondy? Pytam ,ponieważ robi ona jakieś dziwne comba typu Q+E i szybko W ,tyle ,że tego W często nie trafia bo przeciwnika odrzuca.

A i btw. To jest jakiś exploit ,że wali skille praktycznie nie odwracając się?

A i żeby nie zakładać nowego tematu ,polecacie jakieś chempy do bola VIP za 6300?

Opublikowano

Witam ,jak ustawić opcje syndry od hondy? Pytam ,ponieważ robi ona jakieś dziwne comba typu Q+E i szybko W ,tyle ,że tego W często nie trafia bo przeciwnika odrzuca.

A i żeby nie zakładać nowego tematu ,polecacie jakieś chempy do bola VIP za 6300?

za 6300 najlepsza jest syndra, za 4800 cassio.

prawdopodobnie korzystasz z Prodiction, zmień na Vprediction i będzie chodzić o wiele lepiej.

Opublikowano

Nie ma, ale i tak syndra moze uzywac Q i W bez przerywania ruchu i odwracania sie...

Opublikowano

Nie ma, ale i tak syndra moze uzywac Q i W bez przerywania ruchu i odwracania sie...

Okay rozumiem.

Up mam cassio i syndre xD.

Draven się nadaje? Robi coś?

Dałby ktoś Vprediction?

Opublikowano

Okay rozumiem.

Up mam cassio i syndre xD.

Draven się nadaje? Robi coś?

Dałby ktoś Vprediction?

O ile sie nie myle to jest free wersja vperidction a jak byktos ci dal kupiona to i tak by nie dzialalo (chyba) bo oni maja tam jakas baze danych z uzytkownikami dla ktorych dziala czy cos takiego ( nie znam sie na tym do konca)

A do dravena to SAC:Reborn chociaz i tak malo z tym robi, najwiecej chyba vayne z VMA

Opublikowano

O ile sie nie myle to jest free wersja vperidction a jak byktos ci dal kupiona to i tak by nie dzialalo (chyba) bo oni maja tam jakas baze danych z uzytkownikami dla ktorych dziala czy cos takiego ( nie znam sie na tym do konca)

A do dravena to SAC:Reborn chociaz i tak malo z tym robi, najwiecej chyba vayne z VMA

Ahaa... A zed? Da radę coś ugrać? Jeśli tak to http://botoflegends.com/forum/topic/3473-zed-wombocombo/ czy http://botoflegends.com/forum/topic/4192-vip-script-zed-the-rapist-updated-29513-now-with-simplified-option/

//Btw. Jak z tymi opcjami do syndry?

Opublikowano

napisałem CI.

Zedem ugrasz jak masz mozg. btw. zed tylko dal vipów, z resztą jak każdy skrypt. BioZed z vipa bierz.

Opublikowano

napisałem CI.

Zedem ugrasz jak masz mozg. btw. zed tylko dal vipów, z resztą jak każdy skrypt. BioZed z vipa bierz.

Okay :).

A jak ustawić podstawowe opcje? W sensie tak ,żeby było najlepiej?

Opublikowano

zostaw tak jak jest, tylko pamietaj zeby razem ze skryptem na syndre nie uzywac sac revamped/reborn bo sie gryza te dwie rzeczy i combo nie wychodzi,

wiesz ze na skrypcie od hondy pod T masz fajne combo? uzywaj go do zbijania zycia przeciwnikom/iniciowania tf/ jak kogos scigasz

kup jedna rzecz na odnowienie many, a reszta na na Ap i troche na cd, dzieki czemu syndra bedzie srała kulami jak szalona , syndra z mała iloscia Ap to gówno.

w tf trzymaj sie z tyłu i dobrze focusuj

w ustawieniach syndy masz target selector, ustawiaj sobie zawsze kogo syndra ma pierwszego atakowac, nim wieksza cyfra tym wieksz priorytet

przykład cait - 5,  braum - 1

dzieki tym radom cos ugrasz syndra

Opublikowano

@up ja ostatnio właśnie zauważyłem, że mi focusuje lepiej jak mam ustawione np. 5 Caitlyn, a 1 braum. Im wyższy priorytet to tego atakuje przecież. Jak się mylę to sory ale jestem na 99% pewny ze tak jest.

Opublikowano

zostaw tak jak jest, tylko pamietaj zeby razem ze skryptem na syndre nie uzywac sac revamped/reborn bo sie gryza te dwie rzeczy i combo nie wychodzi,

wiesz ze na skrypcie od hondy pod T masz fajne combo? uzywaj go do zbijania zycia przeciwnikom/iniciowania tf/ jak kogos scigasz

kup jedna rzecz na odnowienie many, a reszta na na Ap i troche na cd, dzieki czemu syndra bedzie srała kulami jak szalona , syndra z mała iloscia Ap to gówno.

w ustawieniach syndy masz target selector, ustawiaj sobie zawsze kogo syndra ma pierwszego atakowac, nim wieksza cyfra tym wieksz priorytet

Ahaa ,dzięki za rady :). A orb walking od hondy z syndrą się nie gryzą? Bo z tego co zauważyłem jest okay :)

A i jeszcze co myślicie o tym orb walkingu od hondy + VMA?

Opublikowano

Niby dlaczego sie gryzie? Ja grałem kiedyś z revamped i działało świetnie.

Ahaa ,dzięki za rady :). A orb walking od hondy z syndrą się nie gryzą? Bo z tego co zauważyłem jest okay :)

A i jeszcze co myślicie o tym orb walkingu od hondy + VMA?

Do Vayne free najlepszy wybór to SAC FGE VMA, z tym do platyny sie wbijesz jak masz oprócz tego chociaż troche umiejętności.

Opublikowano

Niby dlaczego sie gryzie? Ja grałem kiedyś z revamped i działało świetnie.

Do Vayne free najlepszy wybór to SAC FGE VMA, z tym do platyny sie wbijesz jak masz oprócz tego chociaż troche umiejętności.

zauwazylem ze jak mam włączonego reborna, to skrypt od syndry nie auto ksuje i sam nie uzywa skili, jak wyłączylem reborna, to skrypt zaczął czasami sam uzywac skili jak wykrył ze kogos w poblizu mozna łatwo zabic, 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...