Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem

Healer18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj próbowałem ściągnąć bf3 z origin. Ściągam np 20mb i wyskakuje taki komunikat ( zdj ) daje dalej pobieranie pobiera kolejne np 30mb i znowu. Jak to naprawić?  internet mi nie przerywa bo wszystko inne się ściąga bez problemów. Prędkość pobierania  średnio mam 600/700 

post-695486-0-75139600-1401438987.jpg

Opublikowano

Też tak miałem, pod koniec. Klikałem to "Zamknij" i wznawiałem pobieranie. Raz było dłużej, raz krócej. Jakoś się pobrało. Przeciążone serwery mają pewnie i dlatego takie cuda są...

Opublikowano

nwm wujek wczoraj ściągał o tej samej godzinie co ja i mu normalnie pobierało :/ 

Opublikowano

Teraz BF3 jest darmowy na originie i tyle osób go ściąga, że serwery są przeciążone ilością osób, które jednocześnie chcą pobrać pliki, tak samo było jak BF był na Humble Bundle za ok 15-20zł.

Zanim napiszesz, poszukaj. Taki temat już jest i to pewnie niejeden.

@Edit. 

Serwer ma ograniczoną przepustowość i nawet jak jest przeciążony, to ją wykorzystuje i część użytkowników ściąga normalnie lub trochę wolniej, część ściąga wolno, a część ma problemy z pobieraniem, bo takie błędy co chwilę wywalają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...