Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin się nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka , mam taki problem otóż jeden priv nie chce mi się odpalić a dokładniej Argentus , uruchamiam jako administrator i się nie wlącza tylko w menadżerze cośtam pochodzi i znika z zgodnośćią też nie chodzi za pomoc lajkszin ;)

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

nie trzeba patchować bo jest spatchowany , ssy nie dam bo nie potrzeba jak nic nie wyskakuje ani się nie odpala poprostu uruchamiam i nic a syser to tu nie ma w folderze

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Rejsik mówię przecież nie odpala się gra , autopatcher odpalam i klikam start i nie wlacza się bo client nie działa ,  nie wiem co robić teraz chce tam pograć ale nie uruchamia się tylko apka na moment w procesach i znika

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Trzeba to Wypakować I Odpalić jako administrator ,miałem taki sam problem :)

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

pisze przecież wszystko u góry !!!! odpalam jako administrator , pobieralam na nowo itp !!!! nie nabijajcie postów bez sensownie

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Wyczyść pliczek log.txt / ErrorLog.txt i odpal na nowo klienta, jeśli się nie odpali to w którymś z tych plików pokaże się błąd. Podaj ich zawartość po wykonaniu tych czynności

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dobra zainstalowałam windows 8 i chodzi normalnie win 7 ultimate to syf nie polecam

do zamknięcia za chęci pomocy co niektórym dam lajka ;)

di-6I2CV711.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...