Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] Dobór części tuningowych

Mechannik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ktoś zna się na prawdę konkretnie a doborze części dla uzyskania konkretnego efektu? O co chodzi z tymi kolorami części?

Coś w tym musi być bo nie raz przegrywałem z autami które miały gorszą punktację od mojego a z kolei z lepszym wygrywałem. 

Gram w worlda już sporo czasu ale jakoś do tej pory nie przywiązywałem do tego większej uwagi.

Jak by co to mogę zarzucić jakieś fotki ze swojej "stajni" w celu doradzenia zmian.

64q4ytkuid5g_t.jpg

nr. 1 - czerwony bo taki kolor sprzętu, niebieski bo napis, niebieski bo napis i tło, czy może same tło?

nr. 2 - zielony jak sprzęt, czerwony (moze pomaranczowy) jak tło i napis?

nr. 3 - co to za kolor sprzętu???

nr. 4 - sprzęt+napis+tło zgrywają się w jeden kolor (chyba że ten pomarańczowo podobny się nie liczy :D )

Czy może to producent decyduje o kolorze? http://www.mpcforum.pl/topic/1207918-czesci-kolor-opon/#entry10325436

Opublikowano

1. Niebieskie (czyste) tło, wskazuje na część profesjonalną (***), niebieski napis to rzadkość elementu (są 4 poziomy rzadkości z czego 3 możemy zdobyć jako nagroda np. za wyścig), czerwony to kolor.

2. Pomarańczowe (paskowane) tło, wskazuje na część wyścigową (**), pomarańczowy napis to rzadkość elementu, zielony - kolor.

3. Beżowy.

4. Tak jak wyżej, tło wskazuje na poziom mocy części (ulica, wyścig, prof., ultra), napis - rzadkość, czerwony - kolor.

Po więcej informacji zapraszam tutaj;

http://www.mpcforum.pl/topic/1213342-wszystko-na-temat-czesci-tuningu-osiagow/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zamiast stu nic nie wnoszących postów - jeden BARDZO konkretny. Dziękuję :) Sprawa załatwiona, problem rozwiązany. 

Tabele w linku który podałeś zrozumie każdy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...