Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy gracz (poczatkujacy)

damian2348

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema możecie mi wytłumaczyć jak się zdobywa bronie w tym bf3 bo np : chcialbym odblokowac p90 ale nw jak to odblokować i usas-12 tez bym chciał odblokować ale nie mam pojecia jak wogule nw jak odblokowywać te bronie jest może jakaś rozpiska do tego albo coś co mam osiągnoć ??? a i jeszcze jedno na jakich ustawieniach sie najlepiej gra w bf3 nie zależy mi na fps tylok np : najlepsza widoczność itp

Opublikowano

Ja coś wy kumałem że im więcej kogoś zabijasz bronią tym więcej masz expa (na daną broń), a ten exp odblokowuje ci bronie...czyli jak zabijesz kogoś bronią x (a po borni x jest broń y) to po paru bitwach gdzie kogoś zabijesz z broni x dostajesz broń y...ale nw jak odblokowywać akcesoria ;P

Tyle już grałem, odblokowałem parę broni, ale nie idzie mi odblokować celownika :C

Jak coś pomyliłem to liczę na sprostowanie od zaawansowanego gracza (ale nie na % ;D)...

w5cNAHm.png

Opublikowano

Aby odblokować p90 musisz wbić 40 poziom, usasa odblokujesz gdy wbijesz 43 poziom. Aby sprawdzić co musisz zrobić do odblokowania danej broni i ile Ci jeszcze brakuje wejdź w zakładkę Żołnierz, następnie wybierz Broń (uzbrojenie, ikona pistoletu) i najedź na interesującą Cię pukawkę, wtedy pojawi się informacja dotycząca warunków odblokowania danej broni oraz postęp.

lts2.png

Opublikowano

:dobra wiem jak sie odblokowuje te bronie i co trzeba zrobić "Aby sprawdzić co musisz zrobić do odblokowania danej broni i ile Ci jeszcze brakuje wejdź w zakładkę Żołnierz, następnie wybierz Broń (uzbrojenie, ikona pistoletu) i najedź na interesującą Cię pukawkę, wtedy pojawi się informacja dotycząca warunków odblokowania danej broni oraz postęp."  to juz ogarnełem ale nie rozumiem trochę tych zadań bo żeby zdobyć famasa to pisze tam żebym wykonał zadanie :najlepszy przyjaciel a i jeszcze jedno  o co chodzi z tymi osiągnieciami w orgin jak to zrobić i jak zdobywać te punkty orgin

Opublikowano

:dobra wiem jak sie odblokowuje te bronie i co trzeba zrobić "Aby sprawdzić co musisz zrobić do odblokowania danej broni i ile Ci jeszcze brakuje wejdź w zakładkę Żołnierz, następnie wybierz Broń (uzbrojenie, ikona pistoletu) i najedź na interesującą Cię pukawkę, wtedy pojawi się informacja dotycząca warunków odblokowania danej broni oraz postęp."  to juz ogarnełem ale nie rozumiem trochę tych zadań bo żeby zdobyć famasa to pisze tam żebym wykonał zadanie :najlepszy przyjaciel a i jeszcze jedno  o co chodzi z tymi osiągnieciami w orgin jak to zrobić i jak zdobywać te punkty orgin

Najlepszy przyjaciel - grasz medykiem i musisz uleczyć 10 ludzi za pomocą apteczek oraz 10 ludzi reanimować. Osiągnięcia są dokładnie opisane na Origin, po zdobyciu osiągnięcia nabijają się punkty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...