Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apelacja do ludzi robiących serwery

Ekinoxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnimi czasy modne są serwer survival + frakcje. Tutaj kieruje swoją prośbę do ludzi którzy chcą stworzyć swój własny serwer. Nie róbcie tych cholernych survivali. Sram tym gównianym i nudnym trybem z obu stron. Jak widzę prezentacje serwerów to normalnie rzygać mi się chce jak 8/10 strony jest zapełniona serwerami survival które i tak oferują to samo. Są nudne jak flaki z olejem i tak naprawdę są tylko na chwilę a robienie nowych edycji jest próbą wskrzeszania trupa. Wymyślcie coś innego jeśli chcecie przyciągnąć graczy bo ja osobiście wylewam już na te serwery. Ruszcie trochę wyobraznią i zróbcie coś nowego, innego. 

Pozdrawiam

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Z tym się zgodzę, ale jeśli ktoś zrobi jakiś fajny survival. Ale większość pobiera pliki grzegorza dodaje frakcje staje się "koxem tworzenia serwerów" bo dodał frakcję i zrobi wywalisty serwer. milion serwerów z takimi samymi pluginami, co gorzej. Dzieci jako administracja. Stop takim serwerom.

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

Masz racje kolego. Robię serwer FB już od 2 machów myśle ze jutro wystartuje . ale i tak bedzie mało ludzi bo 80% graczy (12-lat 15 lat) grających w survival i frakcje :/ tyle z mojej strony. i tak zara jakiś gimbus powie ze nie mam racji :/

PS: dla Wlasciciela liczy się tylko $$$ bo manipulują  dziecimi do  kupna vip itp :/ 

i to mnie boli:/

Z tym się zgodzę, ale jeśli ktoś zrobi jakiś fajny survival. Ale większość pobiera pliki grzegorza dodaje frakcje staje się "koxem tworzenia serwerów" bo dodał frakcję i zrobi wywalisty serwer. milion serwerów z takimi samymi pluginami, co gorzej. Dzieci jako administracja. Stop takim serwerom.

Masz racje :D trzeba to nad głośnić bo normalnie tylko jedno i to samo [ survival-frakcje][survival-gildie][survival-i tu moge wymieniac bez konca]

Mój serwer nie jest tylko survival. Posiada minigry, takie jak quake tntrun i CTF. Ma również skyblock oraz creative. Bardzo mogę ci go polecić. Włączony jest mniej-więcej w godz. 14:00-22:00. IP tego serwera to: xxx Podaj mi swój nick, a dam Ci darmowego VIPA !

Człowieku i chcesz juz nastepnego stalego gracza Podaj mi swój nick, a dam Ci darmowego VIPA ! daj spokuj :/

Stop takim serwerom. no co zrobisz nic nie zrobisz  jedynie co to powinni administratorzy serwera zrobić nowe tematy np: skyblock,freebuild,serwer na modach, itp no ale co pewnie ktoś tu teraz wejdzie z mpc-forum i jeszcze dostane bana za spamowanie a ja chce tylko dobrze :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...