Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało pamięci wewnętrznej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem. Kupiłem kilka apek na amazon appstore (Tut mojego kolegi jak uzyskać 28$ za darmo http://www.mpcforum.pl/topic/1214568-tut-darmowe-28-dolarow-do-wykorzystania-na-amazon-appstore/). Najpierw pobrałem Scribblenauts remix (185MB). Na telefonie ledwo starczyło miejsca. I tu jest problem. Aplikacji tej nie mogę przenieść na kartę SD mimo, że mam tam pełno miejsca. Przez to, że ta gra zajmuje całą pamięć wewnętrzną nie mogę pobrań niczego innego. Czy jest jakiś sposób by przenieść tą grę na SD bez roota?

Ps: Mój pierwszy post na forum. Witam wszystkich. :)

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

Przeczyść Clean Masterem, po instalacji gry - instalka zawsze zostaje, warto ją usunąć. Bez roota raczej nic nie zrobisz - z nim odinstalowałbyś systemowy syf i przeniósł apki na kartę pamięci. Pobierz także App 2 SD i spróbuj nim przenieść. Zastanowię się jeszcze co by tu poradzić.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Clean Master nie daje wystarczająco pamięci by coś zainstalować (niby pokazuje, że usuwa 126MB ale nie wiele to daje). Instaliki unąłem a w App SD ta apka jest zabolokowana. W takim razie lepiej pobrać kilka fajnych gier zamiast tylko tej jednej. Jeżeli jednak macie jakieś pomysły to piszcie.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...