Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Brak stabilności oraz słabsza ilosc fps...

truskaw95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moim problem jest tak jak w temacie bardzo niska jak na mój komputer ilość fps'ow a co najgorsze ciągłe jego skoki. Zrobiłem już praktycznie wszystko co możliwe zaczynając od configu, po używanie gameboosterów itp.

Nie wiem czy podawać tutaj jakieś dane komputera, ale myślę , że to zbędne. Mam go 3 lata i nie narzekałem aż do momentu zmiany systemu na WIN7.

Kiedy grywałem w GO na XP moja gra była naprawdę bardzo płynna , było git. Czy to może być powód?

Mam nadzieję , że znajdzie się jakaś osoba i w miarę sensowanie pomoże mi rozwiązać mój problem ...

Granie w CS:GO na 30-60 mnie nie zadowala !!!

Opublikowano

Starsze karty graficzne są mniej wydajniejsze na nowszych systemach . Mówisz , że Twój komputer ma 3lata , być może model karty graficznej jest jeszcze starszy i być może Twoja karta nie wyciąga całej wydajności na Windows 7 . Proponowałbym Ci albo wymienić kartę graficzną na nowszą albo powrót na XP . 

P.S.

podaj specyfikacje komputera razem z zasilaczem 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

attachicon.gifparametry.jpg

attachicon.gifkartagraficzna.jpg

O to parametry. Jakieś wskazówki , podpowiedzi?

Mam podobne parametry i u mnie wszystko ladnie smiga. Przeczysc komputer jakims programem , przeskanuj go , przeczysc w srodku go.

@Edit mozesz tez zaktualizowac sterowniki jezeli masz jakies nowe do uptade

"Upadli powstaną"

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...