Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd pobierania (origin)

przemo1912

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc zacząłem pobieranie Battlefield 3 w Origin. Jest promocja do 3 czerwca. Zacząłem pobieranie i za chwile wyskoczył błąd: "Przepraszamy ale serwer pobierania nie odpowiada. Sprawdź stan swojego z internetem lub spróbuj później." Z góry mówię że z połączeniem z internetem jest wszystko dobrze. Szybkość internetu to 6mb/s. Gdy wznowię pobieranie, zaczyna wznawiać ale za chwile znowu wyskakuje błąd, pomoże ktoś? Robiłem reinstall origin'a ale nie pomogło. Proszę pomóżcie i dziękuję z góry. 
Tu jest SS ----->  http://www4.zippyshare.com/v/5376292/file.html

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrób plik txt na pulpicie, wrzuć do niego:

[connection]
EnvironmentName=production
[Feature]
CdnOverride=akamai

Nazwij go EACore.ini - musisz się tylko upewnić, że plik zmieni format po zmianie nazwy. Jak nie zmieni, kliknij start i wpisz Opcje folderów. Kliknij widok i odznacz Ukryj rozszerzenia znanych typów plików. Dzięki temu, jeżeli Twój EACore.ini nie zmieni fomatu, pojawi się nazwa EACore.ini.txt. Teraz wystarczy usunąć końcówkę .txt, by plik zmienił format. Włącz Origin, kliknij TAK, gdy wyskoczy komunikat. To wszystko.

kiedy origun zapya sie czy uzyc pliku konfiguracyjnego z pulpitu kliknij tak, powinno smigac. Nie ma za co :)

Opublikowano

Ten sposób w teorii przyspiesza pobieranie, jeśli dalej będzie ci przerywać nie przejmuj się - serwery są przeciążone w związku z promocją i każdy tak ma. Grę tak czy siak masz przypisaną do konta, więc możesz pobrać nawet za tydzień albo i później.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

kurde ja dalej mam problem

Ehhh, każdy ma. Ile można tłumaczyć. Dziś jest jeszcze gorzej, odpuść.

U mnie, o dziwo, pomogło. Gracias.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...