Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash

MrSaguaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie crash w DNS pack 1.4.7. Gdy zapisuje świta albo gram i po 10 min okolo sam sie crashuje. Macie pomysły może dlaczego ??

Opublikowano

żadnych nie wgrywałem i tak własnie po 5 min crashuje mi gre

@Edit

pisze w konsoli tak:

Memory connection overburdened; after procesing 2500 packets, we still have 1 to go!!!

Niewiem o co chodzi ? pomozecie ??

Opublikowano

żadnych nie wgrywałem i tak własnie po 5 min crashuje mi gre

@Edit

pisze w konsoli tak:

Memory connection overburdened; after procesing 2500 packets, we still have 1 to go!!!

Niewiem o co chodzi ? pomozecie ??

Podaj parametry komputera.

Poczytaj jeszcze tutaj:

http://www.minecraftforum.net/topic/1698228-memory-connection-overburdened/
http://forums.atlauncher.com/thread-704.html
Opublikowano

Szkoda tylko ze wszystko po angielsku :D

Parametry komputera:

System operacyjny: Windows 7 Home Premium 64-bitowy

Model systemu: Satellite L670

Procesor: Intel® Core i3 CPU M 380 @2.53GHz (4 CPUs), -2.5GHz

Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5470

Pamięć 4096MB RAM

Jak cos to jest laptop firmy Toshiba

@Edit

juz naprawiłem te crashe i przy okazji czy karta graficzna i procesor są dobre ???

Opublikowano

Dobra jednak nie naprawiłem. Gram np i zaczyna lagowac a po chwili sie laguje i nic nie moge zrobic jedynie wyłączyć X-em. Nie tworzy się folder z crashem. Pomozecie ???

@up

to jest tylko laptop i jak na to sie dobrze sprawuje :D

Opublikowano

Dobra jednak nie naprawiłem. Gram np i zaczyna lagowac a po chwili sie laguje i nic nie moge zrobic jedynie wyłączyć X-em. Nie tworzy się folder z crashem. Pomozecie ???

@up

to jest tylko laptop i jak na to sie dobrze sprawuje :D

Lagi raczej spowodowane dość słabym laptopem, spróbuj dać więcej GB ramu na Minecraft oraz graj na słabszych ustawieniach.

Opublikowano

gram na dobrych ustawieniach a do mc dałem 2 gb ramu (mam zamiar kupic kosc 4gb) a fps mam okolo 50 podczas gry, ale u mnie jest Tak:

Gram sobie kopie cos i nagle lag i tylko moge X wyłączyć mc a folder z crashem sie nie tworzy w .minecraft niewiem o co chodzi. Inne sugestie ?

Opublikowano

Folder z crashem? Chodzi ci chyba o plik jak juz, powinien sie generowac w .minecraft plik crash-report.txt, "text crasha" pokazuje sie w launcherze jesli oczywiscie masz launcher premium ;>

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

jak dziś grałem (przed chwilą) to mc mi sie wyłączyło a jeszcze w konsoli zauważyłem cos z wyrazem google, moze mi sie  wyłącza przez to ze ma internet włączony ? i ogladam sobie filmy ??

@Edit

zrobilem ss to co mi sie pojawia w konsoli po lagu

post-964052-0-71719900-1401727520.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

dowiedziałem sie że to moze być problem z chiken chunks czy jakos i ze pamięć świata sie nie zapisuje czy cos na podobe pomozecie ?? cos niby wichu1993 tłumaczył ze linijke trzeba dopisac jakos a włanie niewiem jaką :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...