Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procent na ulepszenie ustawienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić w takiej kolejności procent  na ulepszenie. Ustawiłem all w refine_proto 50 % i pali za kazdym razem. Ulepszenie itemu na 9 jest niemożliwe. Raz kiedyś zrobi jeden poziom.

+1 90%
+2 90%
+3 80%
+4 80%
+5 70%
+6 60%
+7 50%
+8 40%
+9 30%
Opublikowano

otowrz sobie uirefine.py w rootach wyszukaj 

self.successPercentage.Hide()

zmien na 

self.successPercentage.Show()

i zobacz ile naprawde masz % na ulepszenie mozliwe ze nie w tym miejscu zmieniles te % na ulepki

Opublikowano

otowrz sobie uirefine.py w rootach wyszukaj 

self.successPercentage.Hide()

zmien na 

self.successPercentage.Show()

i zobacz ile naprawde masz % na ulepszenie mozliwe ze nie w tym miejscu zmieniles te % na ulepki

To nic nie dało, nie widać % jaki jest.

Opublikowano

Teraz pokazuje, a za co jeszcze odpowiada ten plik bo jak później mam mieć jakieś problemy z klientem to wole bez tego :P

Co do tematu pokazuje 50 % czyli tak jak ustawiłem ale nie możliwe że pali praktycznie cały czas. Nie wiem jak ustawić żeby stopniowo % się zmniejszał przy ulepszaniu. W kolumnie id są liczby typu 555, 444, 2222 to mi nic nie mówi jaki to item.

Opublikowano

nie bedziesz mial zadnych problemow z klientem hmm w tym nie ma nic trudnego refine_set ustawiasz np od 1 do 9 dla np jakiejsc broni pozniej wchodzisz do refine_proto i ustawiasz na samym koncu dla liniejek od 1-9 100% i zobacz czy bedzie ci palic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...